Hotell i Torino

Hotel Pacific Fortino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Pacific Fortino er et moderne 4-stjerners hotell som ligger i et nydelig boligområde, rett ved en av byens kanaler i utkanten av Torinos historiske sentrum. Du er nær både det Egyptiske museet, det kongelige palass Palazzo Reales og det hyggelige turiststedet Piazza Castello. I tillegg ligger hotellet nær terminalen som forbinder byen med Torino Caselle Sandro Pertini sinternasjonale lufthavn.

God service og gode fasiliteter

Hotellet er populært både blant vanlige turister, samt blant forretningsreisende. Trenger du å arrangere en konferanse, kan det også gjøres. Hotellet har resepsjon, bar, restaurant, møterom, WiFi (ekstra kostnad), safe (mot betaling), kommer du med bil kan du parkere bilen i garasjen (mot betaling). Hotellets største pluss er sannsynligvis oppholdsrommet og gårdsplassen på ca. 800 m², som ligger i første etasje. Her kan du nyte livet etter dagens opplevelser med en kjølig forfriskning. Hvis du har en tidlig morgen flyvning, tilbyr hotellet også slike tjenester, slik at du kan få en rask frokost i baren allerede fra kl. 4 om morgenen mens den vanlige frokosten, med amerikansk frokostbuffé, begynner kl. 7. Hvis du vil nyte middagen din på hotellet, kan den også gjøres, middagen er fra 19-21: 30.

Hyggelige og komfortable rom

Det er totalt 92 rom i forskjellige kategorier på Hotel Pacific Fortino, og alle er pent og komfortabelt innredet. Alle rommene har eget bad, telefon, internettilgang, minibar og safe. De er alle utstyrt med individuelt regulert klimaanlegg og interaktiv TV med et internett-tastatur og TV-kanaler, betales per dag.

Les om rommene på Hotel Pacific Fortino

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map