Hotell i Torino

Hotel Diplomatic

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo midt i Torino

Hotel Diplomatic ligger tett på Torinos historiske sentrum og de fleste av byens mange severdigheter kan nås til fots. Kongeslottet ligger for eksempel ca. et kvarters gange fra hotellet, og du kan også gå til Torinos vakre torg, som Piazza Castello, Piazza Vittorio Veneto, Piazza San Carlo og Piazza Carlo Felice. Torino har også mange spennende museer, og vi vil spesielt anbefale det Egyptiske museet (10 minutter unna med trikk) som er et av de beste i verden, og absolutt verdt et besøk om du er interessert i Egypts arkeologi.

God service både turister og forretningsreisende

Frokosten serveres som en stor og lekker frokostbuffet, og du finner naturligvis også de alltid inkluderte italienske kakene, for italienerne spiser tross alt en ganske annerledes frokost enn det vi er vant til her i Norden. Hvis du er på forretningsreise, eller bare er trøtt etter dagens mange spennende opplevelser, kan du også spise middag på hotellet, som serverer retter fra både det internasjonale og det italienske kjøkkenet. I den døgnbemannede resepsjonen kan du alltid få hjelp og gode råd, og det er selvfølgelig Wi-Fi på hele hotellet. Hotel Diplomatic benyttes ofte til konferanser og det er mulighet for å parkere (mot betaling) her.

Tett på offentlig transport

Hotel Diplomatic ligger tett på togstasjonen Torino Porta Susa, som er et knutepunkt for hurtigtogene mellom Frankrike og Italia, og her er det mange gode offentlige transportmuligheter. Det går også mange gode bybusser nært hotellet. Hvis du kommer med fly til Torino går det buss til og fra flyplassen, i tillegg til at det er forbindelser med Milanos flyplass Malpensa og flyplassen i Bergamo.

Gode og komfortable rom

På hotellet er det i alt 120 rom inndelt i forskjellige kategorier. Hotellets Economy-rom er de mest grunnleggende, men velger du Comfort eller Junior Suite kan du være sikker på at standarden lever opp til hotellets 4 stjerner. Rommene er pent og klassisk innredet og alle er utstyrt med aircondition, telefon, Wi-Fi, minibar, satellitt-tv og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Diplomatic

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map