Hotell i Stresa ved Maggioresjøen

Hotel Royal

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet er opprinnelig en villa fra 1920, og ligger knappe 5 minutter med bil nord for Stresas historiske og koselige sentrum. Nedenfor hotellet ligger innsjøen og herfra kan du dra på utflukter og ta taubanen til Mottarone. Herfra kan du også følge strandpromenaden inn til sentrum.

Gangavstand til sentrum

Om du vil la bilen stå kan du altså spasere langs vannet og strandpromenaden inn til Stresas sentrum som ligger ca. 1,4 km unna. På veien kan du nyte den fine utsikten og slå deg ned på en av barene som ligger langs vannkanten. I Stresa blir du møtt av et koselig, lite sentrum krydret med restauranter, barer, matbutikker, banker og en del småbutikker.

Les mer om Hotel Royal

En dag ved bassengkanten

Selv om det er et hav å se og oppleve rundt innsjøen kan det være deilig å bare ta det med ro en dag. Enten kan du gå deilige turer i området eller slå deg ned i hagen med noe godt å drikke og en god bok. Du kan også vende snuten mot bassenget med hydromassasje, og slå deg ned på en av solsengene.

Drevet av datteren

Hotellet var som nevnt opprinnelig en privat villa frem til familien Rosa kom inn i bildet i 1958. Maleren Vittorio Rosa og hans kone Liana tok på seg hotellprosjektet, og i dag er det deres datter Michela som sørger for at du får et fint opphold.

Hotellets innredning er av den klassiske stilen med ekte tepper, lysekroner, stilrene møbler og familiens malerier hengende på veggene. I tillegg til baren og terrassen med utsikt har Hotel Royal et felles leserom, musikkrom, heis og internettpoint. Restauranten titter ut over hagen og i sommerhalvåret serveres maten ute på terrassen når været tillater det.

Komfortable rom med balkong eller terrasse

Det er totalt 70 rom på Hotel Royal. De er alle utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, telefon, safe, bad med dusj eller badekar, og balkong eller terrasse. I Superior-rommene er det også minibar, noe som kun fås på forespørsel i Standard-rommene.

Les om rommene på Hotel Royal

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map