Hotell i Stresa ved Maggioresjøen

Hotel Regina Palace

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du er på jakt etter atmosfære, eleganse og sjarm finner du alt du leter etter på fornemme og stilfulle Hotel Regina Palace. Dette er med andre ord ikke et hotell for deg som foretrekker en ultramoderne og minimalistisk stil da det er snakk om overdådige saler, tunge krystallysekroner og dekorerte vegger og tak. Til og med servicen er av den "gamle skolen".

Kort gangavstand til sentrum

Hotellet ble bygget i 1908 og ligger langs Stresas deilige innsjøpromenade, 100 meter fra innsjøen og rett overfor Borromeo-øyene. Det er ca. 200 meter inn til Stresas sentrum der du også finner butikker og restauranter. Regina Palace ligger i en fantastisk park og kan kategoriseres som et utpreget luksushotell med klasse. Hotellet er fra begynnelsen av 1900-tallet og alt fra gangene til suitene er fortsatt preget av datidens "Belle Epoque"-stil.

Flott, klassisk hotell med moderne fasiliteter

Selv om stilen er klassisk tilbyr hotellet en moderne komfort. Det er to restauranter, frokostsal, konferanserom og barer, der Bar 1900 spiller levende musikk 6 ganger i uken. I parken finner du en deilig og solrik terrasse ved et oppvarmet svømmebasseng med barneområde. Når du ønsker forfriskninger behøver du ikke å gå langt da det er en snackbar ved bassenget. I hagen er det også mulig å spille tennis og fotball, og i sommerhalvåret kan du nyte maten din utendørs.

Som gjest har du dessuten tilgang til et treningsrom, sauna, tyrkisk bad og oppvarmet innendørsbasseng. For deg som kommer med bil kan det være greit å vite at det er parkeringsplass og garasje på hotellet som fritt kan benyttes (gratis). Ikke langt fra hotellet er det en bussholdeplass om du vil la bilen stå en dag.

Les mer om Hotel Regina Palace

Pene rom

Hotellet har totalt 224 rom som er fordelt på ulike etasjer. De er ca. 24 m² store og er alle utstyrte med Wi-Fi, satellitt-tv, aircondition, safe, minibar, telefon og bad med dusj eller jacuzzi-badekar (med dusj i badekaret) og hårføner. Du kan velge mellom utsikt over hagen eller innsjøen, og med eller uten balkong.

Les om rommene på Hotel Regina Palace

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Regina Palace

Les personlige anmeldelser av Hotel Regina Palace som ligger ved Maggioresj√łen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Regina Palace. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Regina Palace

Les mer
 
search map