Hotell i Stresa ved Maggioresjøen

Hotel Flora

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det komfortable Hotel Flora ligger 200 meter fra Maggioresjøen og 800 meter fra Stresas sentrum, og ca 1,5 km unna den lille havnen. Herfra er det kun få skritt til båtene som seiler til Borromeo-øyene og det er heller ikke langt til gondolbanen opp til Mottarone-fjellet.

Slapp av ved bassengkanten

Hotellet har en hage og bassengområde hvor du har solsenger og parasoller til din disposisjon. Her kan du slappe av de dagene du føler for å bli "hjemme". Hotellet har også en resepsjon, et felles TV-rom, et frokostrom, en restaurant og en bar med mulighet til å sitte ute på terrassen.

Når du har lyst til å aktivere deg, kan du ta hyggelige turer rundt innsjøen, vandre, sykle, spille golf, tennis eller seile. Hør med resepsjonen så vil de hjelper deg med alt du trenger å vite.

Les mer om Hotel Flora

Du bor i komfortable rom

De 32 rommene er alle utstyrt med eget bad, hårføner, telefon, tv, safe, aircondition og varme. Enkelte rom ligger ut mot veien og selv om de er lydisolert kan det forekomme trafikkstøy. De som ligger med sjøsiden har ingen spesifisert utsikt da det kan variere. Enkeltsenger kan forekomme.

Les om rommene på Hotel Flora

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Flora

Les personlige anmeldelser av Hotel Flora som ligger ved Maggioresj√łen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Flora. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Flora

Beste hotellet i Stresa

Hyggelig og bra "familieeid" hotell. God standard på rommene.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Flora

Les mer

Roar og familie fra Egersund i Norge boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 22. til d. 25. juli 2011.

Hotell Flora var et glimrende hotell med en kjempegod pizza og frokost men bøffmåltidet jeg fikk første kvelden var helt tragisk. Dette kan de absolutt ikke i Italia. Stresa var for øvrig et veldig flott sted. En av de plassene jeg har likt meg best i Italia. Sykkelturen ned motterone var fantastisk

Les mer

Øyvind og Berit fra Stavanger i Norge boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 23. til d. 26. juni 2011.

Vår Italia-rundtur med 9 overnattinger fordelt på tre overnattingssteder i Liguria, Toscana og Lombardiet i juni 2011 var en svært positiv opplevelse. Leiebil sørover fra Milano gjennom et skiftende landskap var en fin opplevelse. Skulle vi fremheve noe mht. overnattingssteder måtte det være en sjarmerende språkmektig vertinne og god mat ved Hotell Mediterraneo i Santa Margherita Ligure, som var en koselig italiensk kystby med god togbindelse til Cinque Terre, og god mat og drikke og en fin strand ved Hotel Piccadilly ved Lido di Camaiore med grei kjøreavstand til Pisa og Lucca i Toscana. En oversiktlig og informativ nettside var et godt utgangspunkt for planlegging av Italia-turen.

Les mer

Soltvedt og rejsepartner fra Kolsås i Norge boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 2. til d. 5. august 2008.

For å begynne med det som er hyggelig. Stresa og hotell Flora var helt supert. Vi hadde noen flotte dager og reiser gjerne tilbake. Beliggenheten til hotell Flora var for oss helt topp. Rett ved båt og taubane og koselig spasertur inn til Sentrum.

Les mer

Sissel og rejsefællerne fra Sande I Vestfold i Norge boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 11. til d. 14. juli 2008.

Det var en flott tur bl.a. til Italia til tross for ustabilt vær med mye regn og torden i de dagene vi var i Stresa. Greit hotell, men litt trege med drikke til frokosten, ellers hjelpsomme og hyggelige.

Ønsket vi begge å få rom med balkong ut mot vannet, men det var det bare 1 par som fikk. Utsikten var det jo så som så med, men ellers helt Ok, reint og ryddig med enkel adkomst fra hovedvei/motorvei.

Sresa er en trivelig liten plass, øyene ute i sjøen var helt fantastiske, promenaden fra hotellet til sentrum var et skue med alle blomster og planter og flotte bygninger, selv i øs pøs regnvær!! Men hvorfor står det så mange gamle flotte eiendommer tomme, er det ingen som kjøper og renoverer??

Det var også behagelig å bestille via dere, følte hele tiden å være vel ivaretatt. Vi ble anbefalt å bestille vi a dere av noen naboer og det svarte absolutt til forventningene.

Les mer
 
search map