Hotell i Stresa ved Maggioresjøen

Grand Hotel Bristol Stresa

Eksempel på Superior-rom Eksempel på Standard-rom Ikke alle rommene har balkong Eksempel på rom Eksempel på rom Eksempel på trippelrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dobbelt så suverent

Hotellets beliggenhet vil vi absolutt kalle suveren, og det kan også sies om hotellets service og kvalitet, noe som gjør at navnet Grand Hotel Bristol er meget passende.
Grand Hotel Bristol er viktoriansk i utseendet og det er ikke uten grunn. Hotellet var faktisk et stort herskapshus for et århundre siden. Det var Zaccheria-familien som bestemte seg for å åpne stedet for overnattende gjester. Allerede tidlig på 1900-tallet begynte områdets store gjestfrihet å utvikle seg på Grand Hotel Bristol og i byen Stresa.
Beliggenheten tiltrekker besøkende fra hele verden da det ligger tett på Alpene og ved siden av en av de vakreste innsjøene i Europa. Hotellet har en svært priviligert beliggenhet med gangavstand til Stresa (ca. 500 meter) samtidig som det ligger fredelig til i en deilig botanisk park like ved innsjøen. Stresa er en hyggelig by å spasere rundt i, og i sentrum finner du sjarmerende restauranter og butikker.

Hva mer kan du ønske deg?

Grand Hotel Bristol er et godt valg for par og tilbyr god service og fasiliteter. I tillegg til den fantastiske utsikten over innsjøen og Borromeo-øyene er det to svømmebasseng (et innendørs og et utendørs) og et barnebasseng. Den store, velstelte hagen skaper en idyllisk og romantisk ramme for oppholdet ditt. I hagen og området ved bassenget finner du behagelige solsenger med parasoller der du kan drømme deg bort mens du kikker opp på alpenes vakre fjelltopper.
Hotellet har to restauranter å velge mellom, deriblant en à la carte. Vi anbefaler å be om vinkartet da denne regionen produserer svært gode viner. Etter middagen kan du slappe av og fordøye måltidet i lounge-baren. Hvis været en dag skulle finne på å slå seg vrangt kan du senke skuldrene i hotellets velvære-avdeling, der det tilbys behandlinger og massasje, samt tilgang til en lekker badstue og et boblebad.

Les mer om Grand Hotel Bristol Stresa

250 klassisk møblerte og behagelige rom

Rommene er innredet i en klassisk og elegant stil som gir deg alle fasilitetene et behagelig opphold krever. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom med forskjellige størrelser. Alle rommene er utstyrte med telefon, satellitt-tv, safe, minibar, klimaanlegg (midten av juni til midten av september) og eget bad med dusj. Wi-Fi er tilgjengelig med opptil 1 GB gratis databruk per dag. De fleste rommene har balkong med utsikt over innsjøen.

Les om rommene på Grand Hotel Bristol Stresa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map