Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I byen finner dere vidunderlige og flotte villaer, og vi kan absolutt anbefale et besøk til Villa Pallavicino og dens park med dyrehage, samt nydelige Villa Ducale.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utsikt over 7 innsjøer

Fra byen går det en stor gondolbane til Mottaranofjellet som dere også kan komme til ved å kjøre ca 30 minutter fra Stresa, langs veien som kalles Via Borromea. Fra toppen av Mottaronefjellet får dere en uslåelig utsikt over hele 7 innsjøer. Her oppe på fjellet er det mange muligheter for forskjellige sportsaktiviteter som f.eks turgåing, terrengsykling, vintersport og mye mer.

Les mer om Stresa

Klassisk musikkfestival

I byen finnes mange restauranter og butikker samt minigolf, squash, tennis, windsport, sykkelutleie m.m. Byen er også kjent for sin årlige klassiske musikkfestival som avholdes både vår og sommer. Her får dere mulighet til å høre klassisk musikk i gamle villaer, kirker og på promenaden i Stresa.

Bestill ferieovernattinger i Stresa

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Stresa og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map