Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sestriere, i den nordvestlige regionen Piemonte, ble opprinnelig grunnlagt av FIAT-familien og er en utpreget skisportsby, men har beholdt den italienske sjarm. Området er kjent over hele Europa og er populært for sin utmerkede terreng. At det nettopp er her den berømte Alberto Tomba har hjemmebane og sto noen av sine første svinger, gjør ikke området mindre kjente. Man må blant annet derfor forvente at en stor strøm av hovedsakelig italienske skiløpere strømmer til her, spesielt i høysesongen. Hvis du liker mer skiløyper etter løypenes normale åpningstid, kan du dra nytte av flombelyste løyper som er åpent til sent på kveld. Ellers er en tur til skøytebanen også populært.

I tillegg tilbyr Sestriere på et bredt utvalg av aktiviteter som idrettshall med fitness, tennis-, volleyball- og basketball baner. Her finner du butikker, kafèer og sjarmerende restauranter som serverer god lokal mat fra området og ikke minst fantastiske viner. Senere i de sene nattetimer, kan veien legges forbi en av de koselige pubene eller barene. Hvis du liker rolige omgivelser uten for mye festing er Sestriere akkurat det riktige valget.

Kart over Sestriere i Italia

På kartet kan du både se de forskjellige heisene, bakkene og du kan danne deg en oversikt over de feriehusene som vi kan tilby til din skiferie i Sestriere. Hos In-Italia kan du bestille ditt hotell eller lferieeilighet, hvis du ønsker å stå for transporten til Sestriere selv.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Skiområdet i Sestriere

Skiområdet går fra 1.821 meters høyde og helt opp til 2.835 meters høyde. Sestriere by ligger på 2.035 meter og skiområdet er sammenhengende med Sauze d´Oulx på 1.509 meters højde, som er en større by med et mer aktivt natteliv og heftig afterski. Fra destinasjonen i Sestriere kan du velge å starte i både sydlig  og nordlig retning, og flere løyper går direkte ned til byen.

Hvis du ønsker en uforglemmelig opplevelse, anbefales det å ta en dagstur på "Heli-skiing", der du sammen med en fjellguide vil bli fløyet opp til en av de mange fjelltoppene og off-piste ned mot byen igjen. En opplevelse utenom det vanlige. For de som står på langrenn, har Sestriere en 8 km lang langrenns løype fra Monte til Soleil Boeuf.

Et effektivt bussystem (inkl. I heiskortet) kjører nesten døgnet rundt, så det er lett å komme seg frem og tilbake. Det er en veldig stor og effektiv skiskole og det er mulighet for kveldskjøring på flombelyste løyper.

Sestriere er også en del av det store skikomplekset Melkeveien - eller "La via Lattea" - som på ett felles skikort gir tilgang til over 400 km med alpinbakker, hele veien inn i Frankrike og med nettopp Sestriere som sentrum. Felles for området er de mange sørvendte løypene, som italienerne liker, fordi du kan sole deg og se bra ut mens du kruser ned de brede boulevardene.

Transport

Det er lettest å komme til Sestriere hvis du flyr til Torino Airport (Caselle), som tar ca. 1 ½ time å kjøre på en fortrinnsvis god motorvei. Hvis du selv kjører med bil til Sestriere er det flere rutealternativer, men det enkleste og mest brukte er å kjøre gjennom det gjenåpnede Mont Blanc-tunnelen ned forbi Aosta og Torino. Nærmeste togstasjon er i Oulx, hvor det er bussforbindelse videre til skidestinasjonene i området.

Les mer om Sestriere

Sjul teksten
 
 
search map