Ferieovernattinger i Roccaverano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Roccaverano er en hyggelig steinlandsby sør i Piemonte og befinner seg på det høyeste punktet i denne delen av regionen. Byen er kjent for å produsere Piemontes beste geitost Robiola di Roccaverano - em mild, kremet og smakfull ost verdt å få med seg på besøk her. Her finner dere et lite hotell med tilhørende restaurant, en kaffebar, et postkontor og en liten dagligvarehandel. Dette lille tettstedet er, størrelsen og beliggenheten tatt i betraktning, i forbløffende god stand, men med sine 500 innbyggere kan man ikke akkurat kalle det en metropol. Ellers anbefaler vi å stikke innom landsbyen Monastero Bormida som har både apotek, bank, restaurant, kaféer og sist, men ikke minst, en slakter som mange er villige til å kjøre langt for å besøke.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill ferieovernattinger i Roccaverano

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Roccaverano og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Roccaverano

Sjul teksten
 
 
search map