Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nyt en fantastisk utsikt

Pettenasco er et lite bysamfunn midt på Ortasjøens østre bredde. Her i landsbyen finner dere all slags fornøyelser, som f.eks restaurant og pizzeria Il Vecchio Forno, bensinstasjon, apotek, kiosk og ostehandler. Utsikten over sjøen er flott og dere kan lett se over til hver enkelt hus som ligger i byen Pella på andre siden av den smale og vakre innsjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

God plassering til andre steder

Pettenasco har en liten gamleby og en interessant gammel kirke S. Audenzio med et flott klokketårn. Fra Pettenasco er det knappe 3 km inn til Orta San Giulios middelalderbykjerne. Får dere lyst til å shoppe ligger det et outlet kalt "Alessi" i Omegna (nord for byen). Dessuten er det muligheter for å besøke den kjente grappa-produsenten "Francoli".

Bestill ferieovernattinger i Pettenasco

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Pettenasco og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Pettenasco

Sjul teksten
 
 
search map