Ortasj√łen, Piemonte Ortasjøen: Oversett perle i Norditalia

Hotel Cortese Hotel San Rocco
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ved Ortasjøen føler man seg hensatt til den tid, hvor masseturismen ikke eksisterer. Denne lille flotte sjøen som ligger rett ved Malpensa Flyplass i Milano -ca 1½ times kjøring- lokker med natur og kultur... samt en intimitet og uforstyrhet som nabosjøene Maggioresjøen og Comosjøen ikke kan leve opp til.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ortasjøen er et naturskjønn slaraffenland, hvor det harmoniske samspillet mellom natur og kultur, samt de korte avstandene til utbredte opplevelse. Besøk f.eks den karakterfulle byen Orta San Giulio med hyggelige spisesteder og små spesialforretninger med lokale delikatesser. Oppe bak byen ligger parken Sacro Monte di Orta med 20 kapeller fra 1590, som alle er dedikert Den Hellige Frans av Assisi -området er på UNESCO's prestisjefulle liste over bevaringsverdige kulturskatter. Ved byens lille ferjeleie er det adgang til den kunstneriske øya Isola di San Giulio hvor det er masse av mystikk...

Begynner det å klø i fingrene etter å shoppe, så kan man besøke det livlige torsdagsmarkedet i Omegna. Dersom man heller vil handle innendørs og litt mer moderne, bør man ikke gå glipp av Alessi Factory Store -italiensk designermerke innenfor bolig og kjøkkenutstyr- som holder til i Crusinallo, litt nord for Omega. Ryktene sier at det er mye penger å spare på å ta en tur hit.

Hotel Cortese i Armeno (mellom Maggioresjøen og Ortasjøen): Naturskjønne opplevelser, turisttomme områder og feiring høyt på listen, så må man ikke gå glipp av Hotel Cortese.

Her er det lagt stor vekt på de flotte kvalitetsmaterialene, arkitektoniske finurligheter, innredningsmessige detaljer og behagelige fargesammensettinger. Utendørs har det innbydende bassengområdet nærmest en magnetisk tiltrekknigskraft.

 
search map