Hotell i Nizza Monferrato i Piemonte

La Canonica Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La Canonica Resort eies av Silvia og hennes familie. I 2016 bestemte de seg for å kjøpe et gammelt ubebodd kirkehus som dateres tilbake til 1700-tallet, og lå skråt over deres restaurant, Tantì, som fra starten tilhørte San Siro. Under renoveringen forsøkte de å bevare alt de kunne for å få den rette sjarmen som huset fortjener, og det lykktes de virkelig med.

Ni vakre leiligheter

Etter mye tid og krefter var det endelig klart, og i dag kan vi nyte ni vakre leiligheter, med hver sitt personlige preg. Det gamle møter det nye på en smakfull måte, og du kan nyte gamle dører og detaljer som dukker opp litt overalt. Det beste med leilighetene, bortsett fra å ha en fin kjøkkenkrok, er at de har balkong eller terrasse, midt i byen.

Les mer om La Canonica Resort

Du bor perfekt midt i sentrum

Beliggenheten er derfor flott og passer deg som ønsker å bo med lett gangavstand til barer og restauranter, slik at du kan nippe til et glass vin uten å måtte tenke på bilen etterpå. Den nærmeste restauranten er familiens Ristorante Tantì som ligger rett ved siden av deg. Her kan du nyte tradisjonelle retter og gode lokale viner. Du kan velge å spise i restauranten, på den delte terrassen hvor du har utsikt over gårdsplassen og kirken San Siro eller bare bestille med deg hjemme. Restauranten har mulighet for take-away.

Du er også nær byens andre tilbud som post, bank, apotek, dagligvarebutikker, tobakk og severdighet. Selv byens loppemarked ligger innen rekkevidde, samt et offentlig utendørsbasseng.

Velg din egen favoritt

Det er bare ni leiligheter på La Canonica Resort. De er alle sjarmerende med mye atmosfære, og du finner ikke to identiske verken når det gjelder møbler eller utforming ettersom dette er et gammelt hus fra 1700-tallet. Alle har sine egne navn som er rettet mot noe i kirkens essens. Gjennomgående er at de alle er komfortable med en velutstyrt kjøkkenkrok og har aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, safe og eget bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på La Canonica Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map