Agriturismo i Monforte d'Alba i Piemonte

Residence Bricco Torricella

Fri utsikt over vindruene Basseng med panoramisk utsikt mot Monforte d'Alba Terrassen til leiligheten Sant' Anna
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her finner du noe unikt: Hvis du ser etter et lite hyggelig sted midt i mellom vindruene med basseng og få leiligheter med et privat uteområde, så vil Bricco Torricella kunne oppfylle alle ønskene dine. Leilighetene er til og med lyse, romslige og smakfull innredet. Hverken for moderne eller for rustikk. Og flere av dem kan huse familier helt opp til 7 personer.

Bakketopp med utsikt

På Residence Bricco Torricella er det som oftest vertinne Bruna som tar imot gjestene. Bruna er vant til utenlandske gjester og kan snakke litt engelsk. Her befinner vi oss ca. på en høyde på 550 m.o.h, på en bakketopp . Derav navnet bricco, som henviser til en bakke, som er litt høyere opp enn de andre i området og derfor ofte vil kunne tilby en panoramisk beliggenhet. De omkringliggende vinmarkene eies av stedet, men jorden dyrkes av andre. Du kan stadig kjøpe vin på stedet og nyte den på en av utsiktsterrassene. Her er det fredelig og rolig i ekte sjarmerende omgivelser på landet.

Basseng og innbydende fellesterrasser

Oppe ved det solcelleoppvarmede bassenget er utsikten mildt sagt meget panoramisk, og kan nytes fra den felles solterrassen med solsenger og parasoller. Nede foran gårdsplassen er det enda et fellesområde under en paviljong, også med panoramisk utsikt.

Hvor befinner vi oss?

Den kjente vinbyen Monforte d'Alba midt i Langhes vindisktrikt ligger bare 3 km herfra, mens til den historiske kulturbyen og handelssentrum Alba er detca. 18 km til. Men utfluktsmulighetene slutter ikke her. Utover å kunne besøke et hav av vinbyer og vinprodusenter i nærområdet, så vil du innen 1 time kjøretid kunne besøke både den flotte storbyen Torino, alpene og den italienske riviera i Liguria. Det er lett å få til en full uke med turer i området. Hvis dere gjerne vil få miniutflukt uten å måtte ta bilen, da kan dere slentre rundt mellom vindruene. Det finnes faktisk en turrute på ca. 1 km som tar med gjennom Piemontes vakre kupertre landskap. Det finnes også benker på veien, så du kan hvile og nyte omgivelsene.

Hvordan gjøre det med måltidene?

Alle leilighetene har et kjøkkenhjørne, som er ganske godt utstyrt, så dere kan alle lage maten og spise i hagen eller på terrassen. Kjøkkenfasilitetene varierer litt, for eksempel har noen oppvaskmaskin, noen har ovn mens andre har mikrobølgovn. Vennligst se den spesifikke leilighetsbeskrivelsen til hver leilighet for en mer detaljert oversikt. Hvis du ikke ønsker å lage maten selv, ligger det en restaurant på andre siden av haugen (gangavstand, ca. 100 meter) som heter Agriturismo Torricella, der du kan spise og nyte en vakker utsikt om sommeren. Stedet produserer egen vin og på forespørsel kan man smake og kjøpe viner. Her er det stengt på mandager, og hvis du stadig vil la bilen stå, så ligger det en annen restaurant kalt Della Posta ca. 800 m unna. Men veien dit går langs landeveien uten fortau. Alternativt er det mange gode spisesteder inne i Monforte d'Alba som ligger 3 km unna.

Andre praktiske fasiliteter

Det står et lite fellesvaskeri som gjestene kan bruke. Det finnes både vaskemaskiner og tørketromler (begge mot betaling - betales på stedet). For foreldre med små, livlige barn kan det være beroliggende å vite at stedet ikke ligger ved en vei, men på enden av en privatvei. På stedet er det også et stengt område med lås ved innkjørselen. Av andre nyttige ting finnes det også en felles grill, wifi både i leilighetene og i noen av familieområdene samt bordtennis. Det finnes også gratis parkering til alle gjestene.

Leilighetene på Residence Bricco Torricella

Treromsleilighet Ariota med 4+3 soveplasser (med hage)

Treromsleilighet i første etasje og er nabo til Argentella og Martina. Leiligheten har en selvstendig inngang og en privat (ikke avgrenset) hage med bord, stoler og parassoller foran hoveddøren. Den har en stue med kjøkkenkrok (komfyr, kjøleskap med fryser, espressomaskin, fire gassplater, oppvaskmaskin), dobbel sovesofa og mulighet for ekstra oppredning på en enkel sovesofa samt et soverom med dobbelseng, et soverom med to enkeltsenger (med direkte utgang til gårdsplassen), mulighet for en ekstra oppredning i ett av soverommene og bad med toalett, dusj og hårføner. Det er dessuten satelitt-tv og wifi. Grunnprisen inkluderer 4 personer med mulighet for 3 ekstra oppredninger mot et tillegg. Merk at noen av fasilitetene varierer fra leilighet til leilighet, så har du en oversikt: Aircondition i San'Anna og Tursela. Mikrobølgovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Oppvaskmaskin i Ariota og Argentella.

Ettromsleilighet med hems Sant'Anna med 2+2 soveplasser (med terrasse)

Ettromsleilighet i 2. etasje med hems. Leiligheten har en selvstendig inngang og en privat møblert terrasse med landskapsutsikt. Den består av en stor stue med kjøkkenkrok (komfyr, kjøleskap og fryser, espressomaskin, fire gassplater) og dobbel sovesofa samt trapper opp til en romslig hems med dobbelseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Grunnprisen inkluderer 2 personer, men det er mulighet med 2 ekstra oppredninger mot ekstra betaling. Merk at noen av fasilitetene varierer fra leilighet til leilighet, så har du en oversikt: Aircondition i San'Anna og Tursela. Mikrobølgovn i Argentella og Martina. Komfyr i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Oppvaskmaskin i Ariota og Argentella.

Toromsleilighet med hems Tursela med 2+3 soveplasser (med hage)

Toromsleilighet i 2. etasje med liten hems beliggende over Martina, men føles som en første etasje fordi eiendommen ligger på en skråning og leiligheten har derfor direkte utgang til en privat (men ikke avgrenset) hage med bord, stoler og parasoll foran hoveddøren. Den har en stue med store vinduer, kjøkkenkrok (komfyr, kjøleskap med fryser, espressomaskin, fire gassplater) og dobbel sovesofa, samt et soverom med dobbeltseng og en trapp opp til en liten hems med en enkeltseng (lav takhøyde!). I forbindelse med stuen og soverommet finnes det et romslig bad med toalett, dusj og hårføner. Dessuten er det satellitt-tv, Wi-Fi og aircondition. Grunnprisen inkluderer 2 personer, men det er mulighet for 3 ekstra soveplasser mot et tillegg. Merk at noen av fasilitetene varierer fra leilighet til leilighet, så har du en oversikt: Aircondition i San'Anna og Tursela. Mikrobølgovn i Argentella og Martina. Komfyr i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Oppvaskmaskin i Ariota og Argentella.

Treromsleilighet Argentella med 4+3 soveplasser (med hage)

Treromsleilighet i første etasje og nabo til Ariota og Martina. Leiligheten har en selvstendig inngang og en privat (men ikke avgrenset) hage med bord, stoler og parassoll foran hoveddøren. Den har en stue med kjøkkenkrok (mikrobølgovn, kjøleskap med fryser, espressomaskin, fire gassplater, oppvaskmaskin) og dobbel sovesofa, samt to soverom med dobbelseng (med mulighet for en ekstra oppredning i ett av dem) og bad med toalett, dusj og hårføner. Det dessuten satelitt-tv og wifi. Grunnprisen inkluderer 4 personer med mulighet for 3 ekstra oppredninger mot et tillegg. Merk at noen av fasilitetene varierer fra leilighet til leilighet, så har du en oversikt: Aircondition i San'Anna og Tursela. Mikrobølgovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Oppvaskmaskin i Ariota og Argentella.

Toromsleilighet Martina med 2+3 soveplasser (med hage)

Toromsleilighet i første etasje og er nabo til Ariota og Argentella. Leiligheten har en selvstendig inngang og en privat (men ikke avgrenset) hage med bord, stoler og parassoll foran hoveddøren. Den har en stue med kjøkkenkrok (mikrobølgovn, kjøleskap med fryser, espressomaskin, fire gassplater), dobbel sovesofa og mulighet for en ekstra oppredning i en enkel sovesofa, samt et soverom med dobbelseng og bad med toalett, hårføner og king-size dusj. Dessuten er det også satelitt-tv og wifi. Grunnprisen inkluderer 2 personer med mulighet for 3 ekstra oppredninger mot tillegg. Merk at noen av fasilitetene varierer fra leilighet til leilighet, så har du en oversikt: Aircondition i San'Anna og Tursela. Mikrobølgovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Oppvaskmaskin i Ariota og Argentella.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map