Agriturismo i Moncalvo d'Asti i Piemonte

Fattoria La Quercia Rossa

 
Fattoria La Quercia Rossa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Fattoria La Quercia Rossa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Moncalvo d'Asti her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vingården Fattoria La Quercia Rossas historie går tilbake til 1700-tallet, selvom storfamilien på tre generasjoner kun har bodd her de siste 30 årene.

Fin beliggenhet og restaurant

Gården ligger tilbaketrukket på en liten høyde med en formidabel utsikt over vinmarkene. På den sjarmerende gårdsplassen er det en overdekket terrasse der gjestene gjerne samles om sommeren. I hovedbygningen ligger rommene i andre etasje og gårdens restaurant i første. Restauranten drives av vertsfamiliens venner og er stengt på onsdager.

Les mer om Fattoria La Quercia Rossa

Smak gårdens produkter

Selv om den omfattende vertsfamilien består av både besteforeldre, foreldre, onkler, tanter og barn, er huset fremdeles for stort, og de har valgt å innrede noen hyggelige hotellrom i en sidebygning på gården. Familien produserer egen vin (totalt fire viner av de lokale druene Barbera og Grignolino), grappa, syltetøy, hasselnøtter og andre søtsaker. Og gjestene er velkomne til å prøvesmake viner, samt få guidede turer i vinmarkene. På gården finnes det personale som snakker både tysk og engelsk.

Nyt utsikten

I tillegg til den fantastiske utsikten over landskapet og vinmarkedet, en hjertlig velkomst og god vin, byr gården på gratis sykler og et svømmebasseng (8 x 4 meter, 140 cm dypt) omgitt av solsenger og parasoller. Svømmebassenget ligger i den borterste delen av gården med en fantastisk utsikt over landskapet. Stedet er meget barnevennlig da det ligger isolert fra veien og barna kan boltre seg på gårdsplassen.

Parkering og aktiviteter

Det er selvfølgelig parkeringsplasser på stedet. Vil du prøve andre viner ligger den sjarmerende, lille byen Moncalvo d'Asti bare et par kilometer unna. Hvis du har lyst til å slå deg løs med litt fysisk aktivitet er det tennisbaner og en rideskole ca. 3 km unna.

Rommenes innredning

Alle rommene er fine og enkelt innredet med aircondition, tv og trådløst internett (skal tas i betraktning at stedet er ute på landet, så forbindelsen er ikke av den raskeste) samt bad med dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map