Feriebolig i Miasino ved Ortasjøen

Villa Allegra

Terrasse til Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Allegra er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Miasino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få gangavstand til restaurant og dagligvarehandel

Nærmeste by, Miasino, ligger innenfor gangavstand (ca. 500 meter). Byen er ikke stor, men byr på smale smau og postkontor, apotek, dagligvarehandel, bensinstasjon, tobakkskiosk, bar og restaurant.

Det er ca. 3 km til Ortasjøen og middelalderbyen Orta San Giulio, og samme avstand gjelder til Armeno der du finner et større supermarked. Det er også to matbutikker innenfor kort avstand (ca. 300 og 800 meter), noe som er svært praktisk de dagene du har lyst til å tilberede egne måltider.

Fantastisk utsikt

Opprinnelig ble altså huset bygget som en stall, noe hestehodet på gavlen avslører. Men etter virksomheten ble nedlagt renoverte og moderniserte den nåværende eieren bygningen. Han sørget også for å bevare den store parken på 5000 m² som tilhører landstedet. Dette betyr at du er omgitt av nydelige, grønne omgivelser med utsikt over Ortasjøen og Monte Rosa i bakgrunnen. Her, på 500 meters høyde, får du som sagt en slående utsikt over både innsjø og fjell.

Området er som skapt for deilige spaserturer og sykkeleventyr, og det er mulig å leie seilbåt ved Villa Allegras private brygge nede ved Ortasjøen. Det er også muligheter for å spille tennis og ri i nærheten, for ikke å glemme rafting, kanopadling og elvebrett i elva Sesia. I tillegg til dette er det fire golfbaner nær Miasino.

Les mer om Villa Allegra

Møblerte terrasser

Villaens fire leiligheter er romslige og har alle utsikt mot Ortasjøen (med unntak av Casa Serra) - en flott blanding av park, himmel, innsjø og fjell. Alle leilighetene har møblert terrasse. Det er også mulig å benytte seg av stedets felles vaskemaskin (gratis). Vi gjør oppmerksomme at alle ekstraskostnader skal betales kontant på stedet.

Leilighetene på Villa Allegra

Toromsleilighet Casa Serra med 2+1 soveplasser

Vakker leilighet i første etasje, ca. 70 m² stor. Den består av en stue med åpent kjøkken (fire gassblusser og ovn), et soverom med dobbeltseng og peis, samt et gult bad med toalett, stor dusj og hårføner. Leiligheten har i tillegg satelitt-tv og internettilgang, samt mulighet for én ekstra oppredning. Vennligst bemerk at soverommet og stuen ikke er adskilte med en dør, og at man må gå gjennom soverommet for å komme ut til badet. Den hyggelige og private terrassen er både under buegangen på baksiden av bygningen og ut i hagen som vender mot innsjøen.

Toromsleilighet Casa Balè med 2+1 soveplasser

Toromsleilighet i første etasje med utsikt over trærne, fjell og innsjø, ca. 80 m² stor. Den består av en stue, et separat kjøkken med spiseplass (fire gassblusser og miniovn), et stort soverom med dobbeltseng og et stort bad med toalett, dusj, badekar og hårføner. Leiligheten har i tillegg satelitt-tv og internettilgang, samt mulighet for én ekstra oppredning. Vennligst bemerk at man må gjennom soverommet for å få tilgang til badet. Den private terrassen ligger i hagen foran leiligheten.

Treromsleilighet Casa Clò med 4 soveplasser

Leiligheten ligger i andre etasje med utsikt over trær, fjell og innsjø, ca. 90 m² stor. Den består av en stue med åpent kjøkken (sofa, fire gassblusser og ovn), et soverom med to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, badekar og hårføner. Leiligheten har i tillegg satelitt-tv og internettilgang. Den private og møblerte terrassen ligger i andre etasje, er ca. 25 m² og frister med en flott utsikt over Ortasjøen.

Fireromsleilighet Casa Vale med 4+2 soveplasser

Leiligheten fordeles på to etasjer (andre- og tredje), er ca. 140 m² stor og har utsikt over trær, fjell og innsjø. Andre etasje består av en stue med bibliotek og peis, et stort kjøkken (sofa, fire gassblusser, ovn og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, badekar og hårføner (samt en privat samling av klassiske nakenmodeller). Tredje etasje på loftet: en stue med mulighet for ekstra oppredninger, et soverom (må dukke litt for å komme seg inn på rommet) med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar. Leiligheten har i tillegg satelitt-tv og internettilgang. Den private og møblerte terrassen er ca. 50 m² stor og ligger usjenert til i hagen.

Sjul teksten
 
 
search map