Reiser til Maggioresjøen

På en reise til Maggioresjøen kan du for eksempel oppleve de Borromeiske øyene.
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mer informasjon om din reise til Maggioresjøen

 Maggioresjøen ligger nord i Italia ved sin vestligebredde strekker den seg inn i Piedmont-regionen, den østlige delen strekker seg inn i Lombardia-regionen og den nordlige delen som strekker seg 13 kilometer inn i Ticino-kantonen i Sveits. Innsjøen er den lengste innsjøen i Italia med en lengde på 64 kilometer og er Italias nest største innsjø, bare forbigått av feriemekkaet Gardasjøen.

Maggioresjøen tilbyr et vakkert og rolig naturområde som er ideelt for både avslappende og aktive ferier, gode turstier i fjellet, sjarmerende landsbyer og de berømte Borromee øyene. Du kan også oppleve sjøen og fjellene bak - i både Italia og Sveits - med Lago Maggiore Express, som gjennomfører sin rute med båt på sjøen og med tog på land.

I byen Stresa, overfor Borromeo-øyene, kan du oppdage flotte villaer, blant annet Villa Ducale og Villa Pallavicino, med sin park og zoologiskhage. Fra byen går det en stor taubane opp til fjellet Mottarone hvor du har utsikt over 7 innsjøer.

Rett over byen er som sagt Borromeo-øyene, en øygruppe som består av tre små øyer og to knauser. De tre øyene, Isola Bella, Isola Madre og Isola Superiore/Isola dei Pescatori, hvorav de to førstnevnte er kjent for sine palasser og vakre landskap. Isola dei Pescatori er den eneste av øyene,  som i dag er bebodd og har en liten fiskerlandsby hvor du finner restauranter og barer med en umiskjennelig lokal smak.

I byen Luino, litt sør for Maccagno, kan du oppleve Maggioresjøens største marked og utforske byens historiske sentrum, hvor det er mange gode vin- og matbutikker. I byen Laveno kan du ta en taubane til Sasso del Ferro, som tilbyr en vakker utsikt over Alpene. Laveno er også knutepunkt for båttrafikk over Maggioresjøen. I Verbania vil du møte en overflod av naturlige "terrasser" og vakre hager, inkludert den botaniske hagen "Giardino Botanici di Villa Taranto", som strekker seg over 16 hektar og teller ca. 20.000 slags forskjellige planter fra hele verden.

>> Få mer informasjon om en ferie ved Maggioresjøen her

 
search map