Hotell i Ghiffa ved Maggioresjøen

Hotel Ghiffa

Basseng med panoramisk utsikt over sjøen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet har et stort svømmebasseng med tilhørende soldekk i tre der dere kan beundre den enestående og panoramiske utsikten over Maggioresjøen.

Plass til alle

Førsteinntrykket av Hotel Ghiffa er både stilfult, historisk og elegant, men ikke finere enn at det er plass til å boltre seg i det store svømmebassenget og pleie brunfargen i solsengene på soldekket, som også frister med en unik panoramautsikt over Maggioresjøen.

Les mer om Hotel Ghiffa

Privat strand

Hotel Ghiffa har sin egen lille private strand. På hotellet finner dere også en restaurant (med servering på terrassen med sjøutsikt), samt en restaurant og pizzeria innen gangavstand i Ghiffa (maks 300 m). Trattoria La Canfora ligger rett bak hotellet. Det er naturligvis også heis på hotellet og wi-fi i fellesområdet. Kystveien er Ganske trafikkert, spesielt i sommermånedene, og selv om veien er på baksiden av hotellet, er litt trafikkstøy uungåelig.

Elegant og herskapelig fasade

Alt i alt er Hotel Ghiffa et elegant og herskapelig hotell. Styrkene her er uten tvil restauranten, svømmebassenget og den vidunderlige beliggenheten. Det er naturligvis gratis parkering for gjestene som kommer med bil men til gjengjeld for at det er så vakkert utvendig er noen av rommene litt beskjedne innredet og i en litt gammeldags stil.

Les om rommene på Hotel Ghiffa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ghiffa

Les personlige anmeldelser av Hotel Ghiffa som ligger ved Maggioresj√łen. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ghiffa. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Ghiffa

Bedømmelse av Hotel Ghiffa

Les mer

Hyggelig eldre hotell med en flott beliggenhet ved Lago Maggiore

Hyggelig hotell med gode rom. Frokost var imidlertid ikke spesielt spennende. Lunsj og middag anbefaler jeg å gå et sted. Men de har en god bar og strand. Mange andre turister, spesielt fra Tyskland, Sveits og Frankrike. Et godt sted å slappe av i en til to dager, men ikke mye mer.

Les mer

En badeby i toppklasse

Vi hadde tre netter på Hotel Ghiffa. Et virkelig hyggelig hotell. Vakre omgivelser og veldig stille. Perfekt for å finne den absolutte ro. Vi nøt den gode frokostbufféten og brakt hentet mat på byens pizzeria.
Pizzaen nøt vi på terrassen vår med flott utsikt over sjøen. Vi trengte ikke mange restauranter. Resten av tiden brukte vi til jogging, sykling i innlandet, lesing, osv.
Vi vil gjerne tilbake en annen gang.

Les mer

Lekkert sted - Fantastisk panoramautsikt over innsjøen

Når det er sagt bør man være klar over at det er en svært trafikkert vei utenfor hotellet, noe som skaper en del støy når man oppholder seg ved bassenget og sitter på fellesterrassen.
Men på rommets private terrasse var det ingen støy og det var den mest fantastiske utsikten over innsjøen... Frokost og lunsj på hotellet er lekker, men til middagen vil vil anbefale at dere går over på restauranten som ligger rett overfor hotellet - DET ER LEKKERT! Det samme gjelder pizza-restauranten ved siden av is-kiosken... 2 minutters gange fra hotellet! (middagen på hotellet er ikk verdt de € 33 per person)
Men det er et sted vi gjerne kommer tilbake til og et sted vi gjerne vil anbefale til andre!

Les mer

Hotell med stil og tradisjon

Ut fra varierende anmeldelser fra gjester som hadde vært der tidligere var vi spente på dette oppholdet, men vi sitter absolutt igjen med et godt inntrykk. Stilen på dette hotellet er kanskje litt formell, men vi opplevde alle ansatte vi var i kontakt med som hyggelige og hjelpsomme.
Frokostbuffeten var den beste vi opplevde under denne Italiaturen, mens middagene var velsmakende, uten kanskje å være så raffinerte som de vi spiste andre steder.
Uteområdet var meget pent, eneste lille minus måtte være noe trafikkstøy når man oppholdt seg ved poolen. Anbefales dersom man ikke er avhengig av å bo på et tettsted, stedet Ghiffa har få tilbud, men det er jo ikke lang vei å kjøre for å komme til "sivilisasjonen"

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ghiffa

Les mer
 
search map