Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her finnes et par restauranter (f.eks Trattoria La Canfora ved Hotel Ghiffa eller Ristorante O'sole mio) samt et lite utvalg av de mest nødvendige butikkene som f.eks postkontor, apotek og bank. Ghiffa er en liten hyggelig by med en liten havn og sjøpromenade, men hygge forstyrres dessverre litt av den trafikkerte kystveien. I den større nærliggende byen Verbania er mulighetene for å handle vesentlig større.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen er et godt utgangspunkt for utflukt i fjellene, og området byr også på gode sykkelmuligheter. I byen Premeno, 13 km unna, finner man en 9-hulls golfbane Pian di Sole. Den viktigste severdigheten i byen er Sacro Monte av Ghiffa, som er et hellig sted beliggende 360 meter over havet, der med sin dominerende plassering har en fantastisk utsikt over sjøen. Sacro Monte ble i år 2003 oppført på UNESCO's liste over bevaringsverdige steder.

Bestill deres ferieovernattinger i Ghiffa

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Ghiffa og i resten av Piemonte. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

Les mer om Ghiffa

Sjul teksten
 
 
search map