Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En av de mest kjente konstruksjoner du kan finne i Gavi er "Forte di Gavi", som ligger på en bakketopp og troner over Lemmedalen "Valle del Lemme". Gavi har i mange år vært godt besøkt og nærmest kolonisert av folk fra Liguria, noe som forklarer de mange bygningenes fargerike fremtoning i liguriske pastellnyanser med påmalte border og ornamenter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Mange aktivitetsmuligheter

I dette området finner du mange muligheter for en aktiv ferie, som f.eks. trekking, mountainbiking, hesteridning og mye annet. Gavi er også kjent for sine utmerkede hvitviner. Disse kan du prøvesmake på de forskjellige vingårdene i området. I Gavi befinner du deg ca 10 km fra Novi Ligure, 35 km fra Alessandria og Acqui Terme. Liker du shopping vil du nok også gjerne besøke Serravalle Designer Outlet som ligger ca 4 km fra Gavi, hvor du kan finne alle de store italienske designermerkene til spottpris.

Bestill ferieovernattinger i Gavi

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer deg. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Gavi og ellers i Piemonte. Du kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre deg en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Gavi

Sjul teksten
 
 
search map