Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo blandt de flotteste vinmarkene i Langhe vindistrikt med Alpene som kulisser i horisonten. Her finner du en fri utsikt utover dalen og de mange vinmarkene. Trenger du å kjøle deg ned finner du også et flott basseng på stedet og når du er sulten kan du sette deg ned på den koselige restauranten som tilbyr mye god lokalmat.

Vær omgitt av naturen

Du vil elske følelsen av friheten du vil finne. Paret Antonella og Davide er paret som eier og jobber på Bevione og er mer enn glade for å dele alt dette landet byr på, med deg. Paret har også barn som gledelig hjelper til på gården og er også gode lekekamerater for dine barn under oppholdet. Davide er vineksperten på stedet. Engelsken hans er ikke like god som hans viner, men over et par glass sammen skal du nok se at kommunikasjonen går lett. Èn av de gode vinene som er verdt å nevne her er Dolcetto Dogliani ...kanskje du allerede har hørt om den? Bo i èn av de til sammen fire rommene eller fem leiligheter som har plass for opp til fire personer og du vil se at prisene er meget gode. Alle rom er romslige og flotte og enkelt innredet i hjemlig stil. Ett av rommene har balkong over dalen, mens to andre rom har en liten terrasse.

Les mer om Agriturismo Bevione

Nyt bassenget, restauranten og utsikten

Fra bassenget kan du nyte den flotteste utsikten over dalen og vinmarkene. Her kan du la tiden sakte gå mens du nyter det forfriskende bassenget eller solen fra solsengene. På kveldene kan du spise på den koselige restauranten her på gården som tilbyr en tradisjonell meny fra lokale produkter både fra sin egen gård og naboenes. Det finnes en stor utendørsterrasse hvor du kan spise ute om sommeren og er til tider også besøkt av andre besøkende enn de som bor her. Du trenger ikke å bestille på forhånd for å få plass her, bare informer vertene fra dag til dag om du ønsker å spise middag. Ankommer du med bil kan du glede deg over å finne parkeringsplass til alle.

Kom med din bedre halvdel eller med dine barn. Alle er velkomne

Gården anbefales til både par og familier som ser etter en landlig og behagelig stemning. Barna deres er fri til å løpe rundt og også leke med dyrene som finnes på gården. På den andre siden av veien finnes det også en lekeplass hvor barna kan oppholde seg. Bo i din egen ferieleilighet eller rom på landet og nyt den varme stemningen som dominerer.

Leilighetene på Agriturismo Bevione

Toromsleilighet Dogliani med 2 soveplasser (2 etasje med balkong)

Leiligheten er ca. 28 m² og ligger i 2. etasje. Den har en stue med sofa og kjøkkenhjørne med ovn og fire kokeplater, soverom med dobbelseng og utgang til en liten balkong, bad med toalett og dusj samt hårføner. Leiligheten er utstyrt med tv og et selvstendig varmeanlegg.

Toromsleilighet Dolcetto med 3 soveplasser (1 etasje med balkong)

Leiligheten er ca. 35 m² og ligger i en opphøyd 1. etasje. Den har en stue med sovesofa til èn person (best for barn) og kjøkkenhjørne med ovn og fire kokeplater samt utgang til en liten balkong, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj samt hårføner. Leiligheten er utstyrt med tv og selvstendig varmeanlegg.

Toromsleilighet Nocciolo med 2/4 soveplasser (2 etasje med balkong)

Leiligheten er ca. 40 m² og ligger i 2. etasje. Den har en stue med dobbel sovesofa (best til barn) og kjøkkenhjørne med ovn og fire kokeplater samt utgang til balkong med en fantastisk utsikt over dalen, soverom med dobbelseng (og utgang til samme balkong) og bad med toalett og dusj samt hårføner. Leiligheten er utstyrt med tv og selvstendig varme.

Treromsleilighet Barbera med 4 soveplasser (1 etasje med balkong)

Leiligheten er ca. 50 m² og ligger i 1. etasje. Den består av en stue og kjøkkenhjørne med ovn, fire kokeplater og oppvaskmaskin samt utgang til terrasse med fantastisk utsikt over dalen, to soverom med dobbelseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Leiligheten er utstyrt med tv og selvstendig varmeanlegg.

Treromsleilighet Nebbiolo med 4 soveplasser (2 etasje med balkong)

Leiligheten er ca. 50 m² og ligger i 2. etasje. Den består av en stue og kjøkkenhjørne med ovn, fire kokeplater og oppvaskmaskin samt utgang til terrasse med fantastisk utsikt over dalen, to soverom med dobbelseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Leiligheten er utstyrt med tv og selvstendig varmeanlegg.

Rom 1

Rom 1 har en direkte inngang fra en egen liten terrasse hvor det finnes bord og stoler. Rommet har en dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Den lille terrassen vender mot nord og ser utover den lille og lite trafikkerte vei som ligger ved huset.

Rom 2

Rom 2 har en direkte inngang fra en egen liten terrasse hvor det finnes bord og to stoler. Rommet har en dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Den lille terrassen vender mot nord og ser utover den lille og lite trafikkserte veien som ligger ved huset.

Rom 3

Rom 3 har direkte inngang fra en egen liten terrasse hvor det finnes bord og tre stoler. Rommet har en dobbelseng og enkeltseng og har derfor plass til 3 personer (se pris under trippelrom). Her er det et bad med toalett og dusj. Den lille terrassen vender mot nord og ser ut om den lille og lite trafikkerte veien som går langs huset.

Rom 4

Rom 4 har en dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Rommet har en liten balkong med bord og to stoler som vender sørover og har utsikt over fjellene mellom Piemonte og Liguria.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Piemonte

search map