Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Farigliano hører til Cuneo provinsen og ligger ca 41 km unna Cuneo by. Rundt i byen finnes levninger fra middelalderen i form av ruiner av blant annet noen private hus og en middelalderborg. Det finnes restauranter og pizzeria i byen, samt det er ikke noen stor by.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Til gjengjeld ligger byen i nærheten av byene Dogliani og Mondovì, hvor det er flere spennende ting å oppleve. Dogliani byr blant annet på flere interessante kirker og fra mange steder i byen er det mulighet for å nyte den flotte utsikten over Langhe området. Når man er i byen, så må man huske å besøke La Bottega del Vino. Denne vinkjelleren startet i 1984, og er en sammenslåing av vinbønder for å øke kjennskap til den lokale vinen Dolcetto di Dogliani. Under besøket er det mulig å få vinsmaking. Litt utenfor byen Mondovì er det mulighet for å besøke Santuario di Vicoforte, som med sin elipseformet kuppel -verdens største- ansees som et av de viktigste monumentene i Piemonte.

Les mer om Farigliano

Sjul teksten
 
 
search map