Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Når dere ankommer byen, er det umulig å ikke legge merke til alle tårnene og den flotte kirken midt i sentrum. Corneliano d'Alba har alt dere trenger, bl.a. de viktigste butikkene, bank og post.

Et godt utgangspunkt

Området rundt byen er som mange av de andre byene i Piemonte preget av kuperte vinmarker, men her blander i tillegg ferskenplantasjene seg med vinmarkene. Området er meget flott å besøke på våren når ferskentrærne står i full blomst. Corneliano d'Alba er et godt utgangspunkt dersom dere ønsker et opphold i landige omgivelser, men samtidig med gode muligheter for å oppleve de mange sjarmerende små byene som Piemonte kan tilby.

Bestill ferieovernattinger i Corneliano d'Alba

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Corneliano d'Alba og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map