Hotell i Cannobio ved Maggioresjøen

Hotel Cannobio

 
Hotel Cannobio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Cannobio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cannobio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med sin enestående beliggenhet helt nede ved Maggioresjøen og midt i Cannobios stemningsfulle sentrum er det firestjerners hotellet virkelig noe for seg selv. Bestill garasje til leiebilen på hotellet, og åpne hoveddøren ut til promenaden og den livlige plassen Piazza Vittorio Emanuele III.

Privat strand

Benytt dere av Hotel Campagnas private innsjøsstrand litt nord for byen, eller slapp av på Lido di Cannobio (strand) ca. 250 m fra hotellet.

Les mer om Hotel Cannobio

Nyt lette måltider

Hotellet frister med en innbydende liten taverna, altså en hyggelig bar, kalt La Scala der det er servering utendørs i tillegg til innendørs i de behagelige sommermånedene. Rommene er fordelt på fire etasjer med heis, og de har alle utsikt over Maggioresjøen og lystbåthavnen.

Dobbeltrom Standard med innsjøutsikt:
- Seks elegante rom med satelitt-tv og bad med toalett og dusj. Disse rommene har innsjøutsikt, men ikke balkong, og ikke mulighet for ekstra oppredninger.
Dobbeltrom Superior med innsjøutsikt:
- Ni elegante rom med satelitt-tv og bad med toalett og dusj. Disse rommene er litt større enn Standardrommene og har alle innsjøutsikt (tre av dem har balkong). Tre av rommene ligger oppe på loftet med synlige bjelker i taket, og det er mulighet for én ekstra oppredning i enkelte rom.

Junior Suite med innsjøutsikt:
- To romslige og elegante rom i andre etasje med satelitt-tv og bad med toalett og boblebad. Junior Suitene har innsjøutsikt og balkong, samt mulighet for én ekstra oppredning.
Suite med innsjøutsikt:
- En elegant 34 m² stor suite i andre etasje med satelitt-tv og hele to bad med toalett og dusj. Suiten har to avdelinger og innsjøutsikt (ingen balkong), samt mulighet for to ekstra oppredninger.

Bestill hotellrom ved innsjøen

Se frem til avslappende dager i sjarmerende Cannobio, og nyt det krystallklare vannet i innsjøen rett utenfor vinduet. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å bestille ferieovernattingene deres her.

Sjul teksten
 
 
search map