Feriehus og hoteller i Cannobio

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cannobio er den første byen man møter når man kommer til Italia fra Sveits og kjører langs vestsiden av Maggioresjøen. Her er det sommerliv, spisesteder, kafeer, torg med restauranter, og en meget god atmosfære. Hver søndag formiddag, året rundt, er det markedsdag på plassen ved sjøpromenaden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Stemningsfull by

Byen kan betraktes både kulturelt og geografisk som en grenseby mellom Piemonte og Lombardia, og er en av de mest stemningsfulle byene i den nordlige delen av Maggioresjøen. Her nordpå betrakter de seg selv som mer ekte og rolig, i forhold til de mer typiske turistbyene som ligger sydover (f.eks Stresa, Verbania og Baveno). Cannobio ligger bare ca 6 km fra den sveitsiske grensen og er en gammel landsby, som har bevart de historiske bygningers skjønnhet i fin harmoni med sjøen i front og fjellet bakgrunnen. Den gamle bydelen i Cannobio er spesielt rolig og fredelig, da den er bilfri.

Les mer om Cannobio

Markedsdag på søndager

Man vil ganske fort oppdage Cannobios sjarm ved å foreta en spasertur gjennom de smale gatene, hvor man blant annet kan betrakte "Palazzo della Regione" fra det 16 århundre. "La Torre del Comune" fra det 15 århundre og "Il Santuario" som ligger rett ved sjøkanten. Hver søndag er det marked i byen langs sjøpromenaden.

Sjul teksten
 
 
search map