Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vi befinner oss sør for Asti og midt mellom den verdensberømte trøffel- og vinbyen Alba og Acqui Terme, hvis kildevann tidligere var minst like berømte som Albas viner.

Dolce Vita i provinsen

Canellis sentrum har et dagligliv som preger mange andre byer i denne provinsen. Om morgenen møter du byens innbyggere i baren med en god kopp espresso eller en cappuccino med en croissant, mens de i helgene befolker bord og stoler på byens torg, der du ser de lokale sitter i skyggen og de tilreisende fra den nordlige siden av Alpene i solen. Når arbeidet er over - og i byen har folk det travelt både i markene og de lokale verkstedene - spaserer folk rundt i byen for å småsnakke på kroene eller for å shoppe i byens butikker. Restaurantene byr både på store, gastronomiske opplevelser og mer ydmyke måltider. Det gode ved byen er nettopp at du kan få den maten du ønsker deg og vil betale for - som regel ledsaget av gode viner. Her produseres det en god del hvite, musserende viner, men du kan også finne robuste rødviner.

Det spesielle ved Canelli er...

Er det noe i Canelli du ikke finner i Alba, Asti, Acqui Terme og andre, lignende byer? Ja, her er det nemlig underjordiske katedraler. Det høres veldig religiøst ut, og på mange måter er det en oppløftende opplevelse å besøke byens imponerende vinkjellere der spumante modner i mørket. Svært mange vinhus har innredet vinkjellerne sine slik at du kan besøke dem og få en innsikt i disse vinenes historie, samt en vinsmaking med på kjøpet. Hvert vinhus har innredet besøket som en unik opplevelse som kan være preget av film og multimediashow, som hos Bosca, eller meget personlig og intimt, som hos familien Coppo, hvis vinkjeller er gravd inn under byen fra side til side.

Kom derfor til Canelli for å oppleve hverdagen i den både travle og tilbakelente italienske provinsen, men også for byens underjordiske skatter. Det er en opplevelse som er verdt å få med seg for både deg som elsker gode viner, og for deg som setter pris på usedvanlige arkitektoniske opplevelser.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map