Hotell i Canale d'Alba i Piemonte

Villa Cornarea

Suite Azzurra Omkranset av vinåkre ved alle sider og tett ved byen Canale Suite Veneziana
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Freden og det flotte naturscenarioet er det første som møter deg på Villa Cornarea. I den parklignende hagen kan du slappe av etter en hel dag ute blant Langhes vingård eller du kan hoppe ut i bassenget. Glem ikke også å nyte stedets egenproduksjon av vin.

Tett ved byen Canale

Villaen ligger ca 1½ km fra den hyggelige historiske byen Canale, hvor man finner et interessant søndagsmarked og Michelin restauranten -1 stjerne-L'Enoteca. Innenfor en overkommelig avstand finner man 11 andre Michelin restauranter, og området har også den største konsentrasjonen av restauranter som er hedret i Italia. Torino ligger ca 45 km herfra.

Les mer om Villa Cornarea

Det bølgende vinlandskapet

Villaen ligger fredfullt i 300 m.o.h ved enden av en blindvei i rolige omgivelser. Landstedet som er bygget i piemontiske jugendstil har et større areal av vinproduksjon og en panoramautsikt som setter drømmende i spill.... Det er også laget et stisystem -som fritt kan disponeres av stedets gjester- på mer enn 3 km som slynger seg blant velduftende vinranker. Det er også mulighet for å delta i vinsmaking i vinkjelleren. Her produseres blant annet Roero Arneis, Roero, Nibbiolo og Passito Tarasco. Frokosten består av lokale spesialiteter, hjemmelaget bacon og økologiske frokostprodukter fra nærliggende produsenter.

Innbydende parkanlegg med basseng

Utendørsarealet kan by på en grønn svalende park til dem som ønsker å trekke seg litt vekk fra solens varme stråler og nyte en god bok i skyggen. Men, la dolce vita stopper ikke her. Villa Cornareas bassengområdet er virkelig en perle med avslappende basseng med barneavdeling, fin liten bro, utendørs dusj, hyggelig pergola og andre små aktiviteter. Bemerk vennligst at man av sikkerhetsmessige årsaker ikke må bruke stupebrettet i svømmebassenget. Villa Cornarea er perfekt både for par uten barn og barnefamilier. Til de minste er det et lite puslebord, lite badekar, leker, barnestoler og bestikk.

Rom innredet i piemontesisk stil

Villa Cornarea har 7 dobbelrom, 1 familierom og 2 suiter som alle er innredet i piemontisk jugenstil. Rommene er fordelt på tre etasjer og de har alle deres personlige særpreg og er elegant innredet med antikke møbler.

Dobbeltrom Regular med veranda:
- Disse to rommene ligger på første etasje og deler veranda. Flotte rom med eget bad med toalett og dusj. På rommet er det også minibar, telefon og tv.
Dobbeltrom Regular med terrasse:
- Flotte rom på andre og tredje etasje med eget bad med toalett og dusj. På rommet er det også minibar, telefon og tv. Disse rommene har også en fantastisk møblert terrasse, hvor man har utsikt til det flotte kuperte landskapet. Et av rommene (nr 5) deler den fantastiske terrassen mellom tårnene med suitene, hvor hvert rom har sin egne avdeling med bord og stoler.
Familierom til 2-4 personer uten terrasse
- Det er kun 1 av denne type rom. Det er snakk om en toromsleilighet i første etasje uten bruk av kjøkken(dette kan benyttes mot et tillegg), men med eget bad med toalett og dusj. På rommet er det også minibar, telefon og tv. Det kan bo opptil 4 personer i familierommene.

Suite Azzurra

Historisk sett er dette villaens opprindelige soverom. Det er romslig med imponerende tak, antikk dobbelseng i tre -båtformet-, originalt genovesisk gulvbelegg, og generelt snev av historie etc. I suiten er det også minibar, telefon, tv og en fin utsikt over vinmarkene. Badet har toalett og lille jacuzzi. Begge suitene ligger på andre etasje og har tilgang til tårnenes terrasse på tredje etasje. Herfra kan man på lune dager føle seg som grever og baroner med et glass vin og sin store kjærlighet ved sin side. Det er mulig med opp til to ekstra oppredninger her.

Suite Veneziana

Ligger så smakfullt og elegant som Suite Azzurra med en flott utsikt over vinmarkene. Denne suiten har tilgang til den flotte gamle balkongen over hovedinngangen. Suiten har et meget flott originalt canadisk parkettgulv og en antikk dobbelseng som gjør rommet meget hyggelig og stemningsfullt. I suiten er det også minibar, telefon og tv. Badet har toalett og badekar. Også denne suiten har en tårnterrasse. Det er mulighet for opp til to ekstra oppredninger her.

Gratis vinsmaking

Ved opphold på minst 4 dager får du en gratis vinsmaking med rundtur på Villa Cornareas vingård ved bestilling innen 30. mars. Merk at dette tilbudet ikke gjelder juli og august.

Les om rommene på Villa Cornarea

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map