Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Canale d'Alba har ca 5.500 innbyggere. Byen er en historiske perle med mange kirker og kan også by på et livlig og interessant marked søndager, som i høy grad er verdt et besøk. Byen er plassert i vindistriktet Roero, som er meget kjent for sin Arneis-drue som brukes til fremstilling av hvitvin. I området finnes mange gode restauranter som kan tilfredsstille enhver med sans for god mat.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Roero distriktet er i tillegg til vin og god mat, også kjent for sine fruktplantasjer, hvor fersken er meget utbredt. I Canale avholdes det hvert år i juli/ august en musikkfestival med navnet La Fiera del Pesco (Ferskentreets Festival). Dersom man ønsker å utforske landskapet og kikke på alle ferskentrærne, er det i Canale mulighet for å leie en klassisk italiensk scooter -Vespa'en. Byen er et godt utgangspunkt dersom man ønsker å kombinere Langhe området med en dagstur i Torino.

Les mer om Canale d'Alba

Sjul teksten
 
 
search map