Agriturismo i Calosso i Piemonte

Ca' Rapulin

Terrassen til rommet Favorita
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Lidenskap for vin har satt området Langhe og de vakre vinmarkene på kartet hos mange reisende som er ute etter gode gastronomiske opplevelser utenom det vanlige.

Opplev vinproduksjonen fra markene via vinkjelleren til den nytes ved spisebordet

Eierne av Ca' Rapulin har alle en lidenskap for vin, og til tross for at de alle til daglig er opptatt med helt andre arbeidsoppgaver har de forsøkt å tilnærme seg vinverdenen som amatører, og de forsøker nå å bane veien for andre vinelskere ved å fokusere på kommunikasjon. På Ca' Rapulin setter de pris på å dele prosessene og arbeidet som gjør en vin til en god vin. En sti på ca. 2 km gjennom vinmarkene er utstyrt med skilter som forteller om vinstokkenes liv, alt etter årstidene. Du er velkommen til å besøke den lille vinkjelleren og følge vinens utvikling. Og du kan naturligvis få smake vinene deres og finne den du liker best.

Les mer om Ca' Rapulin

I det åpne kjøkkenet kan du oppleve den lokale matkunsten

God vin dyrkes ofte der maten er minst like god. På disse breddegradene er vin en naturlig del av måltidene, og må leve opp til det bordet tilbyr. På Ca' Rapulin kommer du til å smake den lokale matkunsten, og du kan også være tilskuer til tilberedelsen av måltidet ditt da kjøkkenet er helt åpent (bordbestilling er påkrevd). Synes du det er interessant å se hvordan råvarene produseres er du velkommen til å besøke gårdens urtehage som byr på mange slags grønnsaker mesteparten av året. Har de ikke grønnsaker nok selv benytter de seg gjerne av naboenes produksjon med det klare formålet at det skal serveres mat basert på varer som har reist "null kilometer". Er du glad i trøfler kan det være greit å vite at trøffelsesongen er om våren og den første delen av vinteren - altså den årstiden da du kan nyte varmen og den knitrende ilden fra peisen sammen med den herlige utsikten gjennom glassdørene. Restauranten er kun åpen for gårdens gjester til lunsj, og her serveres det små anretninger som du kan nyte utendørs under en parasoll eller ved bassenget.

Nyt utsikten fra infinity-bassenget

Mat og vin - for ikke å glemme den lokale gjestfriheten - er noe du gradvis kommer tettere på jo lengre du oppholder deg i området. Men en ting du kan nyte fullt ut fra første øyeblikk er utsikten over Langhes vakre landskap. Her danner vinmarkene geometriske mønstre på de mange bølgene bakkene, der de velholdte, små bondehusene pryder omgivelsene med sine livlige farger. På bakketoppene hersker imponerende borger og vinslott over by og land; et minne om en tid da makten skulle være synlig. Her i området har tiden det med å stå stille. Her kan du oppleve det skiftende lyset, fuglenes sang fra morgen til kveld, og en helt forskjellige fargepalett avhengig av årstiden. Reiser du om sommeren er vi også ganske sikre på at dine minner om Ca' Rapulind infinity-basseng vil være med deg lenge. Bassenget er forsynt med saltvann så bruken av klor er meget begrenset. Det smaker litt annerledes på leppene og er en del sunnere for huden.

Fin innredning og store rom

Gården er delt opp i to fløyer som er bygget vinkelrett på hverandre: Bacche Rosse, altså fløyen med de røde druene, og Bacche Bianche, fløyen med de hvite druene. Snekkeren har hatt det travelt da rom og bad ble innredet, for her finner du mange fine detaljer som er laget i tre og etter mål. Senger og klesskap stammer i de fleste tilfellene fra tidligere tider, mens resten av innredningen er stilfull og helt ny. Rommene er ganske store og noen av dem er til og med utstyrt med terrasse. Alle har minibar, aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Har du vanligvis vanskelig for å få sove kan du glede deg til natteroen på Ca' Rapulin. Her er stillheten nemlig så "overdøvende" at du nærmest kan høre stjernene bevege seg over himmelen. Frokosten er variert og god, og skulle du ha spesielle ønsker eller allergier bes du nevne dette i forbindelse med bestillingen eller snakke med resepsjonen ved ankomst.

Vi anbefaler Ca' Rapulin til et voksent publikum som setter pris på en dempet atmosfære, avslapning og god komfort. Maten og vinen er prikken over i-en som får ferien din til å bli enda bedre.

Leilighetene på Ca' Rapulin

Dobbeltrom King m/ terrasse

Rommet Arneis ligger i Bacche Bianche-fløyen. Det er et komfortabelt dobbeltrom med originalt tak i treverk. Rommets terrasse kikker ut over vinmarkene.

Rom Deluxe

Rommet Deluxe ligger i Bacche Bianche-fløyen og har utsikt over vinmarkene. Det inneholder dobbeltseng og flott tak i treverk.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map