Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

En aktiv ferie i vakker natur

Piemonte er spesielt berømt for sine viner som hører til blant verdens beste. Vinkjennere vet at det er i denne regionen blant annet Barbaresco- og Barolovinene produseres. Hver dag kan du dra på nye vingårdsbesøk, delta i vinsmakinger og bli med på spennende omvisninger.

>>> Les mer om vingårdsferier i Piemonte

Men det er ikke kun vinentusiaster som reiser på ferie til denne delen av nordvestlige Italia. Fjellene, innsjøene, Po-elva og store skogområder gjør også Italias neststørste region til et ideellt reisemål for deg som er glad i aktive ferier i flotte omgivelser.

Fra din base på et hyggelig Bed & Breakfast i Piemonte kan du utforske flere spennende naturområder på bl.a. sykkel- og gåturer. Piemonte rommer utallige naturparker og i kombinasjon med de kulturelle opplevelsene regionen har å by på får du en sikker oppskrift på en deilig, aktiv og minnerik ferie.

På turene dine i området kan du ikke unngå å legge merke til de mange vinrankene, og selv om du ikke drar på et vingårdsbesøk får naturligvis nok av muligheter til å fordøye dagens inntrykk med et glass eller to av den lokale vinen. Hvis det er unike smaksopplevelser du er ute etter bør du prøve en av Piemontes andre spesialiteter; hvite trøffler.

Piemonte for livsnytere

Det lokale kjøkkenet og den billedskjønne naturen er virkelig noe du må gi deg selv god tid til å utforske i Piemonte. Bed & Breakfast-vertene dine gir deg mer enn gjerne gode tips og råd til de beste kulinariske opplevelsene i nærområdet. Men hvis du foretrekker å dra på egne, spontane gastronomi-eventyr er det også nok av muligheter for det.

Regionen har flere Michelin-restauranter, men du kan forvente deg mange store smaksopplevelser på matmarkedene og de mer beskjedne spisestedene også. Hvis du besøker Torino, Italias første hovedstad, anbefaler vi å ta en tur forbi matmarkedet Eataly. Hvis du tar med deg god appetitt kan du bruke god tid på å utforske og smake på de mange delikatessene på det tema-oppdelte matmarkedet med nok av restauranter, kaféer og barer.

Sist, men ikke minst, gir en ferie på et Bed & Breakfast i Piemonte deg den perfekte unnskyldningen for å spise Nutella til frokost hver dag. Sjokoladepålegget er sammen med vinen et av regionens mest berømte produkter.

>>> Se alle våre ferieovernattinger i Piemonte

Hyggelig og hjemmekoselig atmosfære

Bruk søkemotoren øverst på siden for å finne ditt neste Bed & Breakfast og gled deg til en ferie med en hyggelig og hjemmekoselig atmosfære. Alle våre ferieboliger har blitt nøye utvalgt så du kan oppleve det autentiske Italia.

Hvis du ønsker hjelp til å finne den perfekte ferieboligen er det bare å kontakte oss på telefon eller mail. Våre reisekonsulenter har over 15 års erfaring innen reiser i Italia og gir deg gjerne tips til de beste opplevelsene og severdighetene landet har å by på.

>>> Les våre tips til kjør-selv-ferier i Piemonte

 
search map