Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Baveno ble grunnlagt rundt år 1000 Byen er i dag en av de største turistattraksjonene ved Maggioresjøen. Dens berømmelse dateres tilbake til 1800-tallet, da borgerskapet valgte dette området for sine ferier, og oppførte sine praktvillaer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Det er togstasjoner i byen og med direkte forbindelse til Milano, er det faktisk mulig å besøke Baveno uten bil. Det finnes dessuten båtruter til Stresa og til øyene, Isola Madre, Superiore og Bella og til de vakre hagene i Villa Taranto. Hvis du trenger flere forslag for utflukter, er turistkontoret lokalisert midt i byen Piazza Dante Alighieri 14 (i perioden oktober-mars er det kun åpent på formiddagen, og resten av året holder de siesta midt på dagen).

Les mer om Baveno

Byen er kjent for sine gruver med rosa granitt, som ligger mellom byen og Camosciobjerget. De besøkende kan velge mellom mange restauranter og butikker samt utfolde seg med ulike aktiviteter, blant annet windsurfing, tennis, squash og trekking.

Sjul teksten
 
 
search map