Ferieovernattinger i Barolo

Bakeri på det lille torget Lokalt spisested
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen Barolo ligger i distriktet Cuneo der en rekke kommuner utgjør vindistriktet som produserer den Barolo-vinen. Vinelskere og -kjennere tilbringer derfor ofte begeistret ferier i dette området, da mulighetene for å delta i produksjonen er gode.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Barolo-vinkjeller i imponerende bygning

Det er også her du finner den regionale Barolo-vinkjelleren Enoteca Regionale Del Barolo. Dette museet har (naturligvis) mulighet for vinsmaking, og holder til i det imponerende bygget Castello del Barolo som ble påbegynt på 1000-tallet. Bygningen er så høy og grandios at den kneiser stolt over byens tak og kan sees på lang avstand.

Annet interessant i Barolo

En annen historisk interessant bygning er kirken San Donato der du kan se gravplassene for Barolos tidligere herskere. I byen finner du også en del restauranter, så etter et besøk i vinens verden kan du få stilnet sulten.

Reiser til Barolo

Barolo ligger i regionen Piemonte tett på franskegrensen. Det er mulig å kjøre hit fra f.eks. Nice, men hvis du reiser fra Norge til Barolo er flyplassen i Torino den nærmeste - her slipper du unna med en kjøretur på ca. 1,5 time. Hvis du foretrekker å unngå flybytter er det ofte lettere å fly til en av flyplassene i Milano - herfra er det godt over to timers kjøretid til Barolo.

Ferieovernattinger i Barolo-området

Hos In-Italia finner du en rekke håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og ferieboliger i Barolo-området. Her kan du finne et passende overnattingssted og benytte det som utgangspunkt for utflukter i området, enten i egen bil eller leiebil.

Les mer om Barolo

Sjul teksten
 
 
search map