Hotell i Asti

Alta Villa The Countryhouse

Rom med romantiske innslag
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Til tross for den landlige beliggenheten er du nær både Asti og Alba, samt flere av regionens andre severdige steder og områder. Du blir godt ivaretatt av vertsparet som sørger for at du har det bra. Det er bare tre rom her, du kan leie hele huset hvis du ønsker det og dermed ha full tilgang til det private bassenget. Selv om du leier hele huset, har du all service og komfort inkludert som daglig rengjøring, bytte av sengetøy, servert frokost osv.

Renovert med kjærlighet

Alta Villa The Countryhouse, eid og drevet av Consuelo og hennes mann, har blitt renovert med kjærlighet, lidenskap og inspirasjon fra GoGreen filosofien. Siden dette er et sted for voksne og familier med barn i øvre tenårene, er det en rolig og avslappet atmosfære. Et sted hvor du bare kan slappe av, nyte stillheten og utsikten. Her finner du et hyggelig evighetsbasseng hvorfra du har enestående utsikt over de grønne åsene. Rundt bassenget er det parasoller og solsenger, badehåndkle er også tilgjengelig.

På Alta Villa The Countryhouse er det også et frokostrom og en terrasse, samt serveres det te og kaffe om ettermiddagen for de som ønsker det. Om kvelden er det godt å bestille drinker med lettere snacks, perfekt for deg som ønsker å bli "hjemme" og nyte den svale sommerkvelden. Du får en velkomstdrink ved ankomst og husets vin Barbera d'Asti Superiore er å få på forespørsel.

Les mer om Alta Villa The Countryhouse

Du får en veldig god beliggenhet

En av de tingene som er veldig bra med Alta Villa The Countryhouse, bortsett fra det hyggelige vertsparet og den lille skalaen, er beliggenheten. Vigliano d 'Asti er nærmeste by, men det er også en kirke og et postkontor. I nærliggende Tiglione finner du et par barer og restauranter, samt i Montegrosso Asti, som ligger ca. 5 km unna. Men det beste utvalget av veldig gode restauranter finner du i Asti og Alba. Her har du også koselig sentrum, vakre bygninger og gode shoppingmuligheter av ulike slag.

Andre steder du bør besøke er Grinzano Cavour, Barolo og området rundt Neive. Ta gjerne en tur til den romantiske veien, Strada Romantica delle Langhe e del Roero, et sted du vil huske en stund. Hvis du føler for å la bilen stå, kan du enten gå på fine spaserturer eller sykkelturer på landsbygda. Det er sykler å låne på Alta Villa, etter tilgjengelighet.

Så mye å se og gjøre

Piemonte er kjent for sin gode mat, sine fine viner og de fantastiske trøflene. Hvis du er interessert i å finne en av de nevnte tingene hør med Consuelo, hun vil hjelpe deg med alt du trenger å vite. I Piemonte er det mye å se og gjøre, for eksempel matlagingskurs, vinsmaking og trøffeljakt bare for å nevne noe. Før du går ut, kan du bestille en picnikkurv, så har du noe godt med deg på turen.

Vi kan nevne at Consuelo snakker flytende engelsk, fransk og tysk da hun har bodd i disse tre landene. Consuelo, som eier huset, bor i første etasje av huset, med egen inngang.

Tre koselige rom

Alta Villa Countryhouse er et voksent sted, noe som betyr at barn under 12 år ikke kan bo her. Det er som sagt bare tre rom og de er alle er like hjemmekoselige og har balkong. Innredningen er enkel, men smakfull og du har fasiliteter som; aircondition, safe, TV, minibar, bad med dusj/badekar, hårføner og badekåper. I Suiten er det en Nespresso-maskin og mikrobølgeovn. Leier du hele første etasje, dvs. alle de tre rommene, får du tilgang til kjøkken, terrasse og basseng, samtidig som du beholder servicen med frokost.

Rommene vaskes hver dag, sengetøy byttes hver tredje dag og det er mulig å få håndklær til bassenget. I huset er det et fellesrom med kjøkkenkrok, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og stort kjøleskap. Dette pleier du å kunne få bruke dersom du spør Consuelo først. Det er også et vaskeri med vaskemaskin og tørketrommel som kan benyttes mot betaling.

Rommene på Alta Villa The Countryhouse

Dobbeltrom Bordeaux m. balkong

Rommet har et elegant interiør og fra din lille balkong har du en vakker utsikt over Monferrato.

Dobbeltrom Salvia m. balkong

Rommet har en avslappende atmosfære, dette rommet har også en liten balkong med en unik utsikt.

Suite Grigio Perla m. balkong

Rommet har den beste utsikten fra tre sider og ser ut over evighetsbassenget. Det er et lite hjørne med Nespresso-maskin og muligheten til å lage enkle måltider. Fra den lille balkongen har du panoramautsikt.

Alle tre romme

Her leier du alle tre rommene og har dermed tilgang til det private bassenget.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map