Hotell i Antignano i Piemonte

Moonfra

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vi er midt i Langhe vindistrikt, midt mellom Asti og Alba. Moonfra B&B ligger i sentrum av Antignano, som er et rolig sted hvor det ikke er mye, men hvor det fortsatt er hyggelig å drikke en kopp kaffe med lokalbefolkningen. Utsikten spenner seg fra byen og over de omkringliggende åsene, som hovedsakelig er dekket av vinstokker som danner geometriske mønstre enten i grønne, gule eller røde farger, avhengig av sesong.

Et opplagt kjør-selv sted

For å få de beste opplevelsene i det vakre Langhe, anbefaler vi at du har en bil under oppholdet. Du kan kjøre helt til Moonfra uten å måtte kjøre på en grusvei, og du kan enkelt parkere i byens gater, eller like utenfor byen, som ikke er spesielt stor. Hvis du foretrekker å ikke kjøre til restauranter om kveldene, kan du enkelt nyte en god pasta eller en salat på selve Moonfra, og gir du beskjed til Chiara i god tid tryller hun frem en deilig hjemmelaget middag som du kan nyte ute i hagen eller i spisesalen foran peisen.

Les mer om Moonfra

En fin liten herregård med hage og basseng

Moonfra har tilhørt den søte Chiaraens ektemann i mange år. Herregården har blitt nydelig renovert og innredet til et koselig lite hotell med bare 6 rom. Det er mer som et privat hjem enn et hotell og det er god plass til å sitte både ute og inne, selv foran den koselige peisen når temperaturen krever det.
Chiara kan også ordne vinsmaking i den lille vinkjelleren i huset, hvor vinen en gang var lagret i store vinfat, hvor hun har opprettet et koselig hjørne der hun serverer områdets viner sammen med lokale charcuterie og oster, noe som fører til at mange reisende kan vende nesen mot Langhe.
I hagen er det en såkalt loggia, hvor du kan nyte livet i skyggen, det er en stor plen, en urtehage og så det nydelige bassenget hvor du kan kjøle deg ned på de varmeste sommerdagen.

En vennlig og inspirerende vertinne

Chiara er en imøtekommende og smilende skapning. Hun har tidligere jobbet på turstkontoret i Asti, så hun elsker når hun får lov til å gi råd og tips eller når hun får fortelle om Langhes mange severdigheter og historier. For Chiara er Moonfra oppfyllelsen av en liten drøm - og vi er ganske sikre på at det også vil være et drømsted for deg som søker en autentisk innkvartering midt mellom vingårdene.

Rommene på Moonfra

Dobbeltrom. comfort

Comfort-rommene ligger enten i første eller andre etasje. Det er fire av dem og de har alle eget bad med toalett og dusj. De er utstyrt med Wi-Fi, aircondition og minibar.

Juniorsuite (2. etasje)

Juniorsuiten ligger i andre etasje. Det er høye tak og trebjelker. Det er en dobbeltseng og muligheten for to ekstra senger på sovesofaen. Badet er stort og utstyrt med toalett og dusj. Det er også en minibar, aircondition og Wi-Fi. Vær oppmerksom på at det er trapper i rommet.

Juniorsuite m. terrasse (2. etasje)

Juniorsuiten ligger i første etasje med en stor terrasse som du får tilgang til fra rommet. Rommet har en dobbeltseng og muligheten for to ekstra senger på sovesofaen. Badet er stort og utstyrt med toalett og dusj. Det er også en minibar, aircondition og Wi-Fi.

Hele huset med privat pool

Bestil hele huset til deg og familien så vil bassenget være til din eksklusive disposisjon. I tillegg til frokost kan du spørre den søte eieren (Chiara) om å forberede velsmakende middager som du liker, inne eller ute, avhengig av ditt ønske (og været).

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map