Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lokalbefolkningen kaller denne delen av provinsen Monferrato, mens de fleste utlendinger og mange italienere bare kaller det Langhe.

De gastronomiske opplevelsene står i kø på disse kanter, som har én av de høyeste - om ikke den høyeste - konsentrasjonen av stjernerestauranter og -spisesteder. I dette området finner du også noen av Italias beste vinproduksjon, samt smakfulle oster. På høsten tiltrekker de hvite trøfler mange matentusiaster, som er på jakt etter årets høst av deres favorittdelikatesser, og det er uansett pris.

Byen har for tiden ca. 1000 innbyggere, som for det meste lever en rolig og travel hverdag. De katolske helligdagene, og de er det heldigvis mange av, er slik at de holder en fest med religiøse opptog og gudstjenester som det absolutte høydepunktet.

Velg Antignano hvis du vil tilbringe ferien i fredelige omgivelser og ønsker å ha mange flotte utflukter med kort kjøreavstand.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map