Hotell i Alba i Piemonte

Hotel Langhe

Resepsjon og frokostrestaurant
 
Hotel Langhe er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Langhe er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Alba her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Om du leter etter et hotell med god standard, rolig beliggenhet, basseng og gangavstand til en hyggelig by med gode spisesteder og butikker, bør du ta en nærmere titt på Hotel Langhe. Hotellet, som ligger like i utkanten av den trivelige, lille byen Alba, oppfyller nemlig alle disse kravene.

Deilig basseng med boblebad

Det første man legger merke til på Hotel Langhe er den ideelle beliggenheten i et rolig strøk med innbydende, grønne uteområder og en god smak som preger hele hotellet. Hotellet, som tidligere var en kjent restaurant ved navn La Capannna, er fra 2001 og fremstår meget moderne og stilfullt med en skandinavisk innredning preget av klare farger og rene linjer.

I 2011 anla de et fint basseng med boblebad-funksjon som ble prikken over i-en for gjester som ønsker hotell med basseng kun 2 km fra den historiske og hyggelige bydelen i Alba. Hotellet har ingen restaurant, men tilbyr lettere måltider som salat, oster og salami som du kan nyte ved bassenkanten. På kvelden er det mulig å bestille disse måltidene noe som kan være praktisk når du ikke vil dra ut på kvelden, men heller vil ta det rolig "hjemme".

Les mer om Hotel Langhe

Kort avstand til sentrum og domkirken i Alba

Hotellet ligger ved enden av en blindvei og kan tilby gratis parkering. Om du vil og er relativt lett til beins kan du fint spasere inn til Albas historiske sentrum, og begynnelsen av byens historiske sentrum ligger ca. 1,6 km unna (ca. 2 km til domkirkeplassen). Da kan du la bilen stå hjemme, og slippe å lete etter parkeringsplass inne i sentrum. Dessuten kan du da uten problemer nyte en god middag og smake på områdets fine viner inne i sentrum før du spaserer hjem.

Om du heller vil komme deg frem og tilbake på to hjul kan du uten ekstra kostnader låne sykler på hotellet (etter tilgjengelighet). Vel hjemme igjen kan du koble av i hotellets herlige, møblerte hage. På forespørsel har du også mulighet til å benytte deg av pendelbuss frem og tilbake til sentrum (mot betaling).

Se lokalområdet fra en Vespa

Hotel Langhe tilbyr treningsrom til deg som gjest, og med hjelp fra resepsjonen kan du også leie en Vespa, noe som er svært populært. Det hyggelige personalet hjelper deg dessuten gjerne med å arrangere besøk hos nærliggende vinprodusenter. Mulighetene og aktivitetene er med andre ord uendelige.

Sans for kvalitet

På hotellet er det en resepsjon, heis og frokostrestaurant, og i lobbyen finner du masse interessant litteratur om området og ulike tidsskrifter.

De 25 rommene er oppdelt i tre kategorier og er alle meget smakfullt innredet med stor sans for detaljer og materialets kvalitet. Du får følelsen av å tre inn i et eksklusivt, privat hjem som har som oppgave å stimulere sansene. Rommene har alle Wi-Fi og twinbeds kan forekomme.

Rommene på Hotel Langhe

Dobbeltrom Standard

Disse rommene er ca. 20 m² store og er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, garderobe, skrivebord, internett og bad med dusj/ badekar og hårføner. Rommene kan ligge i første- og andre etasje, en del har skråtak og synlige trebjelker.

Dobbeltrom (superior)

Disse rommene er ca. 25 m² store og er utstyrte med aircondition, satellitt- tv, DVD-spiller, safe, garderobeskap, skrivebord, sofa og bad med dusj/ badekar og hårføner. Superior-rommene har også en liten hage med bord og stoler.

Juniorsuite

Disse Suitene er ca. 40 m² store og er utstyrte med aircondition, to satellitt-tv, dvd-spiller, safe, kaffemaskin, garderobeskap, skrivebord og bad med dusj/badekar og hårføner. Junior Suitene har et separat rom og soveavdeling samt terrasse. De ligger enten i første- eller andre etasje.

Sjul teksten
 
 
search map