Feriehus og hoteller i Alba

Katedralen i Alba Utsikt over Alba Den livlige handlegaten Via Vittorio Emanuele (også kalt Via Maestra) Katedralen i Alba Solmodne grønnsaker Den livlige handlegaten Via Vittorio Emanuele (også kalt Via Maestra) Delicatessen Business på den livlige handlegaten Via Vittorio Emanuele (også kalt Via Maestra)
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Alba er en fantastisk by i den sørlige delen av Piemonte, og er et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat- og vin-opplevelser. Her finner du flere små lokale markeder, og den "kulinariske stemningen" er helt spesiell. Det er blant annet her den kjente Ferrero Rocher har en av sine store fabrikker.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bo i det kulturelle sentrum i vindistriktet Langhe

Alba ligger i en dal som det historiske og kulturelle sentrumet i vindistriktet Langhe. Byen har en karakteristisk profil med sine mange tårn, og er en god base for deg som ønsker å ta ut i Langhes maleriske landskap, samt ha spisesteder og handlemuligheter innenfor kort rekkevidde.

Ting å se og gjøre i sentrum

I Alba finner du mange muligheter for shopping, med et bredt utvalg av butikker inkludert gågaten Via Vittorio Emanuele (merk at de fleste butikker er steng på mandager, og også mange gode restauranter). Gå ikke glipp av et besøk hos de to utmerkede restaurantene Aldente Trattoria Italiana, Via Pertinace, og La Bottega del Vicoletto i den lille gaten Via Bertero. Her kan du finne et bredt utvalg av typiske Piemonte retter, og selvsagt de berømte trøflene fra regionen på senhøsten.

Lørdag er markedsdag i gamlebyen i Alba. Her finner du alt - klær, sko, matboder mellom historiske bygninger og middelaldertårn. Byen er berømt for hvite trøfler og i oktober arrangeres en festival til ære for denne verdifulle råvaren. Alba er også en historisk by, med sine vakre bygninger og genuine atmosfære.

Les mer om Alba

Utflukter til vingårder

Fra Alba har du et perfekt utgangspunkt for å utforske de mange fantastiske vinbyene og vingårdene i området. Start for eksempel med La Morra kun 12 kilometer unna, hvor den mest utsøkte Barolovin blir produsert. Byen ved navn Barolo er også kun 12 kilometer unna, og i og rundt byen vil du finne mange muligheter til å ta en vintur. Barolo DOCG, Barbaresco DOCG, Barbera DOC, Dolcetto DOC, Roero DOC, Verduno DOC og Nebbiolo d'Alba DOC er alle produsert rett utenfor byens grenser, og gjør dette til et fantastisk sted å nyte uttrykksfulle røde viner.

Er du klar for å bestille din feriebolig i Alba?

For å finne ditt hotell eller din leilighet i Alba, bruk søkemotoren på toppen av siden til å velge blant vårt håndplukkede utvalg. Spør oss gjerne om råd for de beste stedene å bo, siden vi i In-Italia har 15 års erfaring med reiser i Italia. Ring oss på nummeret til høyre på siden, send oss en epost ved å bruke kontakt-alternativet på toppen av siden, eller bruk chat-muligheten til venstre på skjermen.

Sjul teksten
 
 
search map