Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Piemonte i Nord-Italia er på mange måter en usedvanlig rik region: rik på dramatiske, uspolerte fjellandskaper, rik på sjarmerende byer og landsbyer, rik på frodig og grønn natur, og rik på noen av de lekreste råvarene og mest velsmakende druene du kan finne i Italia. Og som enhver mat- og vinkjenner med en forkjærlighet for Italia vet - det sier ikke lite.

I tillegg til innsjøene, skisportsresortene og den vakre hovedstaden Torino, er Piemonte berømt for å være litt av en gourmet-destinasjon. Regionen er tettpakket med Michelin-restauranter, samt mange gode og mer budsjettvennlige restauranter. I Piemonte forlater du sjelden et spisested uten et lekkert måltid.

Smak på trøfler, kjøtt og vin i Piemonte


Her, i et av Italias nordligste hjørner, finner du en overflod av delikate, hvite trøfler i de dype skogene når trøffelsesongen nærmer seg. Å gå på trøffeljakt er en spesialitet som lokalbefolkningen i Piemonte har dyrket i flere århundrer. Sett deg til bords på en av Piemontes mange fremragende restauranter, og la den uforlignelige smaken av trøfler fylle munnen. Og hva med et glass lokalprodusert Barolo til å skylle ned herlighetene med?

Prøv også lokale spesialiteter som kanin, kalvekjøtt og villsvin. Snegler er også en viktig del av den tradisjonelle gastronomien i enkelte deler av Piemonte. Mulighetene for en ferieopplevelse tett på produksjonen av velsmakende matvarer og vin i toppklasse er mange når du reiser på agriturismo-ferie til Piemonte med In-Italia.

Hva kan en agriturismo tilby deg?


Agriturismo betyr "bondegårdsferie" og er en reiseform som egner seg for hele familien. På en agriturismo i Piemonte får barna god plass til å boltre seg på, og dere kan alle følge med på produksjonen av matvarer og vin som folk reiser langveisfra for å nyte. Agriturismoen din kan også være en god base som gjør det komfortabelt og enkelt for deg å utforske naturen og byene i nærområdet.

Noen agriturismoer egner seg også spesielt godt til par som er på jakt etter en romantis get-away - og hva er vel mer romantisk enn å nyte solnedgangen sammen på landet i Piemonte, uforstyrret av storbyens støy og ferieresortenes masseturisme?

Bondegårdsferie behøver ikke å være primitivt. Mange agriturismoer er spesielt komfortable, med store, luftkondisjonerte rom, terrasser med utsikt og avkjølende svømmebasseng (noen har barnebasseng også). De fleste agriturismoene har egen restaurant, men dette gjelder ikke alle.

Mange som planlegger å dra på en agriturismo-ferie ønsker ofte heller å bo i ferieleilighet enn på rom. Det er det mulighet for på flere av agriturismoene vi i In-Italia samarbeider med. Deriblant kan vi blant annet fremheve:

Agriturismo Ca" San Sebastiano
- et flott, historisk landsted i det kjente vindyrkende Monferrato-distriktet. Her kan dere bo i flotte ferieleiligheter, smakfullt innredet i varme farger. Å bo i leilighet med kjøkken gir blant annet muligheter for at dere selv kan tilberede egen mat med all den fleksibiliteten det medfører. Samtidig har Agriturismo Ca" San Sebastiano også en restaurant.

>>> Les mer om Ca’ San Sebastiano her

Kom tett på livet i Piemonte på din agriturismo-ferie

Når du tilbringer ferien på en agriturismo kommer du tett på både naturen, landbruket og lokalsamfunnet - og du kommer til å merke tydelig hvilket område av verden du befinner deg i. Med en agriturismo-ferie risikerer du ikke å sitte igjen med følelsen av å ha tilbragt ferien på et anonymt hotell der du kun kom i kontakt med andre feriegjester.

Istedet er det motsatte oftest tilfelle: på en agriturismo blir du kjent med vertene og spiser gjerne på stedets egen restaurant der maten er laget av lokale råvarer. Du bor ofte tett på små lokalsamfunn, landsbyer og hyggelige småbyer der livet leves i noenlunde samme tempo det alltid har gjort.
Så, hvis du med andre ord vil komme tett på hjertet i Piemonte, og du vil kombinere avslapning i fredfylte omgivelser med unike omgivelser så kan vi anbefale å velge en agriturismo som feriebolig.

Hva produserer en agriturismo?

Agriturismo-ferier er et voksende fenomen som virkelig har slått an de siste årene, og Italia er et av landene som går i teten. Flere og flere ønsker å tilbringe ferien i autentiske omgivelser, og da vår bevissthet om naturens ressurser og hvordan våre matvarer blir til også er i vekst, er det ikke rart at mange har velger en bondegårdsferie. Mange ønsker også at barna fra en tidlig alder skal lære å sette pris på naturen og råvarene, noe en agriturismo absolutt kan medvirke til.

For at et feriested i Italia skal kunne kalle seg en agriturismo skal det som utgangspunkt foregå en viss grad av matvareproduksjon på selve stedet. Hvilke varer som produseres avhenger naturligvis av hvilken region i Italia man reiser til. Ofte er det vin, olivenolje, oksekjøtt, frukt, syltetøy, brød eller kaker. Noen agriturismoer, men ikke alle, har også landbruksdyr.

Et utvalg av våre agriturismoer i Piemonte

Hvilken agriturismo som passer best for deg avhenger selvfølgelig av din personlige smak og dine behov. Nedenfor kan du lesel itt om noen av våre fremragende agriturismoer i Piemonte. La deg inspirere - og ta gjerne kontakt hvis du ønsker med informasjon, eller hvis du vil at vi skal skreddersy den perfekte agriturismo-ferie for deg og din familie.

Agriturismo Mongalletto
Nyt freden og de lokale smakene på dette vennlige og vakkert beliggende stedet, som ligger i gangavstand til den interessante og historiske landsbyen Castellinaldo. Stedets restaurant er med på å gjøre Agriturismo Mongalletto til noe helt spesielt. Her kan du spise både innendørs og utendørs, og få servert velsmakende reter som skylles ned med agriturismoens egen vin. Agriturismo Mongalletto er perfekt til par på jakt etter et romantisk feriested, men barna er selvsagt velkommen også. Det er basseng, men ikke barnebasseng.

>>> Les mer om Mongalletto her

Agriturismo Le Querce del Vareglio
Aktiv bondegårdsferie med fantastisk vin - høres det ut som noe for deg? Denne klassiske vingården i Langhe-distriktet lokker med en herlig beliggenhet mellom bakker og skoger. Du har muligheten for å følge med på gårdens vinproduksjon, svømme i bassenget og hilse på gårdsdyr som høns, geiter og kyr. Agriturismo Le Querce Vareglio skiller seg også ut ved å ha en rideskole der du (mot betaling) kan lære å ri eller bli med på rideturer i den vakre naturen.

>>> Les mer om Le Querce del Vareglio her

Agriturismo Bevione
Denne imøtekommende, familiedrevne vingården ligger ideelt til, med storslåtte utsikter over vinmarkene og Alpene. Her hos familien Bevione i Langhe-distriktet kan hele familien få en fantastisk gårdsferie, der dere kan spise på gårdens restaurant, ta en dukkert i bassenget og hilse på eslene og hundene som bor på stedet. Dere er kun 10 minutters kjøring fra den nydelige byen Dogliani, som blant annet lokker med en flott katedral. Agriturismo Bevione produserer vin, frukt og nøtter, og er en av agriturismoene som tilbyr innlosjering i egen ferieleilighet.

>>> Les mer om Agriturismo Bevione her

Gled deg til din agriturismoferie i deilige Piemonte med In-Italia.

>>> Se også hoteller og ferieboliger i Piemonte her

 
search map