Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sør i Piemonte, på grensen til Liguria, finner dere den spennende byen Acqui Terme. De bølgende åsene i Monferrato er draperte med vinranker, og det er her Brachetto og Moscato vinene kommer fra. Her møter dere ikke mange utenlandske turister, så dere kan utforske byen blant de lokale. Om sommeren blåser det frisk luft inn fra Po-slettene, og i byen finner dere et utenlands friluftsbad der dere kan slappe av på barnas premisser eller dere kan nyte atmosfæren i et av kurbadstedene som byen er kjent for.

Smak på god mat og vin

Byen er veldig aktiv i organiseringen av messer og byfester med vin og gastronomi som hovedtema, og her finner dere i tillegg mange vinkjellere og "Enoteca-er" som minner om folkelige vertshus, men med vin i fokus. Dersom dere ser etter lengre utflukter ligger Acqui Terme perfekt til: herfra kan dere nå storbyer som Milano, Torino og Genova på halvannen time - og da sistnevnte ligger ved kysten i Liguria er en dag ved sjøen definitivt også et alternativ.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nyt de varme kildene

Acqui Terme er en tradisjonell kurbadsby med flere varme kilder, og midt på et av byens torg springer en av disse frem med svovelholdig vann på 75 grader. Da kildevannet har rykte på seg å ha en helbredelig virkning står de lokale alltid rundt den for å drikke, inhalere dampene eller fylle flasker med de helsebringende dråpene - som unektelig har en ganske merkelig smak takket være svovelet.

La feriedagene begynne

Byen er svært hyggelig med utallige restauranter, kaféer, flere gode vinbarer og vakre bygninger. Spesielt perioden rundt forrige århundreskifte har bidratt med sitt særpreg og flotte arkitektur. Byens rolige tempo og avslappende stemning gjør den til et ypperlig reisemål for livsnytere!

Bestill ferieovernattinger i Acqui Terme

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Acqui Terme og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Acqui Terme

Sjul teksten
 
 
search map