Agriturismo i Ripatransone i Marche

Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Regionen Marche byr på litt av alt: praktfulle sandstrender, gode viner, hyggelige byer, storslått natur, deilig mat og forholdsvis få turister. Her får du med andre ord alt på ét sted, og det innenfor overkommelig kjøreavstand fra Norge.

Billedskjønne vinmarker

Få balsam for sjelen ved å titte ut over landskapet fra Tenuta Cocci Grifoni. Naturen er vidunderlig variert og du ser bakker og daler, vinmarker og olivenlunder, skoger og gårder - alt gjennomskåret av små veier med fjellene ruvende i bakgrunnen. Etter en dag på stranden kan du nyte utsikten med en flaske av gårdens vin på bordet.

Vinproduksjon gjennom generasjoner

Familien Cocci Grifoni har laget vin og olivenolje her de siste 50 årene. Fra en beskjeden start har de nå skutt i været med hele seks forskjellige rødviner, fire hvitviner, en musserende vin og en dessertvin. I tillegg produserer de deres fremragende olivenolje laget av håndplukkede og kaldpressede oliven. Det er en langsom og tungvin prosess, men det er slik man laget en førsteklasses olivenolje. Og de lager forresten både grappa og akevitt i tillegg. Hver uke er det gratis smaking for gårdens gjester, og familien viser med glede frem vinmarkene sine.

Bo på vingården

Produksjonen utgjør familiens hovedaktiviteter, men de leier også ut to romslige leiligheter til feriegjester. De er utstyrte med moderne komfort i form av aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, Wi-Fi, satelitt-tv, kaffemaskin (filterkaffe) og hårføner. De ligger begge i andre etasje, og du kan ta heisen opp hvis beina er slitne etter lange turer i vinmarkene. I hagen finner du en stor terrasse med bord og stoler til hver leilighet samt et lite svømmebasseng, som blir oppvarmet av solcellepaneler i yttersesongen.

Les mer om Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Leilighetene på Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Toromsleiligheten Montepulciano med 2 soveplasser (2. etasje med balkong)

Leiligheten er 47 m² stor og er vendt mot sør-øst i andre etasje. Den består av en stue med kjøkkenkrok (to induksjonsplater, miniovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryseboks), et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett, og en balkong med et lite bord, stoler og utsikt mot bakkene.

Treromsleiligheten Pecorino med 4 soveplasser (2. etasje med terrasse)

Leiligheten er 68 m² stor og ligger vendt mot nord-vest i andreetasje. Den består av en stue med kjøkkenkrok (to induksjonsplater, miniovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryseboks), to soverom med dobbeltsenger, et bad med dusj og toalett, og en balkong med et lite bord, stoler og utsikt mot bakkene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map