Hotell i Portonovo i Marche

Hotel Emilia

Comfort-rom Comfort-rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Blått og grønt er fargene du vil møte her. Blå som fargen på bassenget, havet og himmelen. Grønn som de store plenene og Monte Coneros fjellskråningene. Hotel Emilia er virkelig noe spesielt.

Fantastisk kyststripe og nydelige strender

Den Italienske Adriaterhavskysten er for det meste preget av lange, flate sandstrender, men Conero Naturreservat i Marche der hotellet ligger er et unntak med frodige fjellsider. Hotel Emilia ligger høyt oppe i disse skråningene og skuer utover havet, mens den hvite stranden i Portofino bare er 2 km unna, der dere også finner et par gode fiskerestauranter, et klassisk hotell, minibank og en liten dagligvarehandel. Alternativt ligger byene Camerano og Sirolo 6-8 km unna, mens det er ca. 10 km innn til den større byen Ancona. Ved motorveisavkjørselen Ancona Sud ligger det for øvrig et kjøpesenter.

Les mer om Hotel Emilia

Fascinerende fasiliteter

La den store hagen med sin fantastiske utsikt over havet og naturreservatet friste deg, og kjenn duften av lavendel og fikentrær. Ta en dukkert i det deilige svømmebassenget med tilhørende solsenger, eller start en tennisturnering etter å ha parkert leiebilen i skyggen (gratis parkering).

Smak Marches spesialiteter

I restauranten serveres det både nasjonale og regionale retter, og dere kan velge enten halvpensjon eller å spise á la carte. Omgivelsene er elegante og lyse, og mulighetene for å spise utendørs på terrassen om sommeren er gode. Fra tid til annen holdes det bryllupsfester på stedet, men disse holdes for seg selv og opptar ikke bassenget. Dersom dere vil prøve andre spisesteder i området kan vi anbefale rustikke Osteria del Poggio ca. 2 km unna. Frokosten serveres som buffet og kan også inntas både innendørs og ute på terrassen avhengig av været.

Alt under ét tak

Hotellet er elegant innredet med både resepsjon, heis, stor fellesstue og bibliotek, og minner mest av alt om et klassisk, historisk badehotell.

Velg rommet som passer deg

Det er forskjellige romtyper å velge mellom på hotellet. Noen av suitene har åpen hems. Alle rommene har wi-fi, safe, telefon, LCD-TV, minibar, aircondition og bad med dusj/badekar og hårføner. Flere av dem har terrasse eller balkong.

Les om rommene på Hotel Emilia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map