Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Portonovo ligger som en vakker perle ved foten av fjellet Monte Conero, et par km sør for Ancona. Hvis dere ønsker å oppleve et av Marches uspolerte og vakre naturområder er Portonovo et opplagt valg.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La badeferien begynne

Stedet fungerer hovedsakelig som badested for de lokale med sitt krystallklare vann og fine, hvite småsteinsstrand. Her kan dere nyte naturen og stillheten i ly av Monte Coneros grønne fjellvegger, langt borte fra turistlarm og stress. Det er ikke uten grunn at stedet er høyt elsket av lokalbefolkningen. Det er meget sparsomt med bebyggelse i Portonovo; kun et par mindre hoteller, en liten dagligvarehandel og en campingplass (NB: prisen for parkering er relativt høy). Det er også flere utmerkede fiskerestauranter med flotte utsikter dere kan nyte fra terrassen med deilig sjømat på tallerkenen. I helgene er Portonovo et populært besøkssted blant lokale ungdommer, så et høyere støynivå er ikke uvanlig på både dag- og kveldstid.

Les mer om Portonovo

Bestill ferieovernattinger i Portonovo

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Portonovo og ellers i Marche. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map