Hotell i Monterado i Marche

Castello di Monterado

Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe Terrasse til Suite del Principe Terrasse til Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Skjem deg selv bort med et opphold på Castello di Monterado der du kan dra på oppdagelse i et område meget få turister opplever, og der tiden har stått stille i veldig lang tid. Borgen ble bygget på fundamentene av et kloster fra ca. år 1000. De eldste kildene som omtaler byen går helt tilbake til 1267. Borgen er tegnet av arkitekten Vanvitelli, som også står bak Trevifontenen og kirken San Giovanni in Laterano i Roma, samt det kongelige slottet i Caserta nord for Napoli.

Harmoni og stemning i borgens majestetiske salonger

Det er et privelegium å få mulighet til å bo på en borg som denne, og å oppleve Orlando som vert. Hans familiehistorie rommer en god del minner og verker som han passer på med omhyggelig hengivenhet. Orlando har akseptert sin skjebne som verge for de kunstverkene som gjestene kan nyte og beundre. De gamle gangene er lyse og brede, og det er utsikt mot den indre gårdsplassen, mens det fra salonger og rom er utsikt mot det omkringliggende landskapet. Den store salen der frokosten serveres er rikt utsmykket med fresker. Musikksalongen er plassert på borgens bastioner og har utsikt over Cesano-dalen og helt ut til havet som du kan skimte i horisonten på klare dager. Senk skuldrene i biljard-salongen eller i biblioteket, som begge har mer å by på enn biljard og bøker.

Soling og bading like ved borgen


I slottets frodige park har Orlando innredet et av de flotteste svømmebassengene vi har sett på lenge. Det kommer til å være vanskelig å velge hvilken utsikt som er den fineste; den mot borgen eller den mot dalen og havet. Spør gjerne Orlando om de mange plantene, urtene og frukttrærne som er plantet rundt omkring. De gjør også at du alltid kan nyte duften av blomster og fersk frukt. Vi vil gjøre oppmerksomme på at dette paradiset også tiltrekker bryllupsarrangementer, så derfor kan det forekomme, spesielt i helgene, at bassenget et reservert til et bryllup i noen timer (helt opptil en halv dag). Her kan gjestene nyte en aperitiff mens brudeparet lar seg forevige - før frokost eller middag finner sted i en av slottets salonger.

Borgens kjøkken og byens mat

Borgens kjøkken benyttes utelukkende av Orlandos familie, og det stammer helt tilbake til 1800-tallet. Du kan godt få lov til å kikke inn og se hvordan man lagde mat den gangen, men dette kjøkkenet er ikke godkjent for nåtidens regler om restaurantdrift. På den nærliggende Piazza Gramsci ligger den lille Taverna sull'Aia, som baserer sin matlaging på lokalproduserte råvarer. Her tilberedes de flere århundrer gamle oppskriftene, med behørig hensyn tatt til årstidenes utvalg av frukt og grønt. Gled deg til den hjemmelagde pastaen med fyll (som ravioli og tortellini) og de tradisjonelle pastatypene som passatelli, tagliatelle og gnocchi; og smak de lokale skinkene og de tradisjonelle ostene på hjemmelagde piadina (et slags flattbrød fremstilt med mel og svinefett uten gjær). Alt etter årstiden kan du velge mellom kjøttretter basert på økologisk oppdrett i området. Restauranten er åpen hver dag fra mai til september - men er stengt om tirsdagene resten av året. Spør Orlando om råd til andre gode spisesteder i byen og nærområdet. Han vil forsøke å matche dine kulinariske drømmer med de beste husmødrene og kokkene i området.

Rom med stemning og høyt under taket

Borgens rom er alle forskjellige da Orlando har forsøkt å bevare den originale innredningen i så mange rom som mulig. Hvert rom har derfor sin egen fargeskala og sitt eget stoffvalg, så det er derfor vanskelig å love en bestemt stil. Det et høyt under taket og rommene har Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, safe og minibar, samt - naturligvis - privat bad med toalett og dusj eller badekar.
Orlando har delt rommene inn i to forskjellige kategorier: Superior-rom og Suiter. Superior-rommene er alle store nok (ca. 25 m²) til at de kan romme en ekstraseng. Suitene består av to separate rom og er dobbelt så store - eller enda større. Her kan det bo opptil 3 personer, så selv en familie med barn kan prøve seg som slottsherrer i løpet av ferien.

Luksus på Castello di Monterado

Her bor du i et ekte hjem. Et vakkert, smakfullt og praktfullt innredet hjem med en svært fin og familiær atmosfære. Hvis hvem som helst andre enn Orlando eide dette stedet hadde nok borgen blitt omgjort til et luksushotell med et drøss av stjerner og skyhøye priser. Orlando har valgt å bevare slottet som et overnattingssted som de fleste kan ha råd til å tilbringe et par dager, og deretter reise derfra med minner om en unik opplevelse. Her er det ingen tjenere som bærer koffertene dine og heller ingen dørvakt som står klar til å åpne dørene for deg. Men gled deg til å møte en mild mann og hans familie, og til å oppleve den luksusen det er å våkne opp på et slott som også er et ekte familiehjem.

Les om rommene på Castello di Monterado

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Montecatini Palace

Montecatini Terme, Toscana

Populært i Marche

search map