Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Monterado er i dag en stille og stemningsfull by som byr på en flott utsikt og avslapning i byens stille gater, der byens knappe 2000 innbyggere lever sine fredelige liv.

En lang historie under maktfulle familier

Fortidens maktfulle familier har for lengst forlatt deres kamper og ambisjoner, men det var her historien startet 1. juli 1267 da den daværende priore tillot at Monterado-bakken skulle bebygges. Etter 18 år var borgen ferdigbygget og Malatesta-familien begynte å herske over dette området de kommende 200 årene. Fra adelsfamilie til adelsfamilie - inklusiv Sforza, Della Rovere, Malatesta og Medici - kommer vi til 1742 da jesuittene bygger Monterado-borgen ved å rive store deler av den daværende byen. De antikke bymurene ble ikke berørt av denne ombygningen og gir Monterado en middelalderlig skikkelse som fortsatt er tydelig den dag i dag. Etter bebyggelsen av borgen havnet byen i Napoleons hender og rett før Italias samling ble den solgt til Vatikanets bankmann Cerasi som dermed ble utnevnt til hertug. Det er visst ikke mange byer som har sett så mange kontroversielle makter.

Beundre den deilige utsikten

Den antikke borgen er i dag en flott bolig der den nåværende eieren bor med sin familie. Det er verdt å prøve å være slottsherre sammen med den gjestfrie Orlando som har satt sin ære på å holde borgen og byen i live.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map