Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mergo ligger 400 m.o.h. og kjennetegnes av bymuren fra Middelalderen. Her på bakketoppen kan dere spasere i byens bilfrie og velbevarte sentrum preget av panoramiske terrasser og blomsterdekorerte gater, og hva med å avlegge den flotte kirken San Lorenzo et besøk? På torgplassen utenfor bymuren finner dere både kjøpmann og postkontor, men ellers er den idylliske landsbyen et stille og rolig plett. Den ligger i tillegg bare 3 km fra hovedveien SS76 som forbinder Ancona med Roma, så dere kommer dere lett rundt i området, og kan dra på spennende utflukter til Assisi, Perugia og Urbino.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill ferieovernattinger i Mergo

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Mergo og ellers i Marche. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Mergo

Sjul teksten
 
 
search map