Ferieovernattinger i Fano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fano har fått navnet sitt fra et tempel som ble reist til ære for lykkens gudinne før Romertiden. Denne sjarmerende kystbyen lokker med et attraktivt historisk sentrum og en flittig fiskerihavn.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Strandlivet

Besøk den vakre, romerske triumfbuen som vitner om tiden da handelsveien Via Flaminia gikk gjennom byen fra Roma og skapte både liv og røre. Byen huser flere severdige bygninger, en togstasjon, handlegate og to flotte badestrender; i sør-øst finner du den lange småsteinsstranden Spiaggia Sassonia, og i nord-vestlig retning mot Pesaro og Rimini ligger Spiaggia Lido, en litt kortere strand som er dekket av sand og private lidoer som leier ut parasoller og solsenger til strandtørste feriegjester. Både sør og nord for Fano finner du dessuten innbydende strender som ofte er mindre befolkede og som både har offentlige og private deler.

Lokal sjarm

Mellom de to strendene finner du fiskehavnen der du kan følge fiskernes daglige rutine og kjøpe fersk fisk og skalldyr direkte fra båten.

Innover i landet møter du et vakkert, frodig og kupert landskap som preges av årstidenes fargeskifter, og som fører videre til severdige byer som Urbino, Gubbio og den lange dagsturen til universitetsbyen Perugia.

Les mer om Fano

Sjul teksten
 
 
search map