Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

"Parco del Conero" eller Conero Naturreservat strekker seg fra fjellet Monte Coneros fot sør for Ancona til Portonovo, og ned til badebyene Sirolo og Numana.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Enestående utsikt

Fra Monte Coneros skråninger får du en enestående utsikt over kyststrekningen, og det finnes en del utsiktspunkter på fjellets topp. Det er mange gode tur- og terrengsykkelstier på fjellet, og flere steder er du helt omringet av middelhavsvegetasjonen macchia. Det finnes restauranter og barer på fjellet der du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over vannet og det kuperte landskapet. Området er preget av høye klipper med gruver som stammer helt tilbake fra Romertiden. I reservatet finner du gruver som stammer helt tilbake til Romertiden, i tillegg til middelalderlige franciskaner- og benedikterklostre, samt imponerende festninger som Napoleonsfestningen og Clementinatårnet i vakre Portonovo.

Les mer om Conero Naturreservat

Spor fra 100 000 f.Kr.

De eldste menneskelige sporene i området stammer helt tilbake fra rundt år 100 000 f.Kr. Interessante funn fra den tiden frem til Picenersivilisasjonen (2. - 3. århundre f.Kr.) er utstilr i det fascinerende arkeologiske museet i Ancona. I Acona kan du i tillegg besøke den usedvanlig vakre romanske kirken San Ciriaco som ligger høyt over byen med utsikt over havnen og byens tak. Andre flotte romanske kirker i området er Santa Maria i Portonovo og klosteret San Pietro på toppen av Monte Conero.

Fra Ancona til Numana

Følg den naturskjønne veien som strekker seg fra Ancona til Numana, og dermed gjennom hele området mens den krysser eike- og pinjeskoger og vinmarker. Portonovobukten er nok reservatets største attraksjon. Det er i hvert fall et av de mest idylliske stedene langs hele Adriaterhavskysten, der klippene Le Due Sorelle (de to søstre) er høydepunktet. Rundt klippene lever mer enn 200 forskjellige fuglearter.

Sjul teksten
 
 
search map