Ferieovernattinger i Ascoli Piceno

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ble grunnlagt av picenerne (et krigerfolk) i det 3 århundrede f. Kr. Ascoli Piceno er en usedvanlig lys og stemningsfull by med mange deilige torg og samlingspunkter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Interessante historiske bygninger

Byens hovedattraksjon er Piazza del Popolo med dens sjeldne skjønne søylegang og flotte marmorbelegg, og dens interessante historiske bygninger. Også Piazza Arringo -kampplassen- byr på sjeldne, arkitektoriske attraksjoner, som f.eks S. Emidio-kirken, Palazzo dell'Arringo og Palazzo dell'Episcopio. I tillegg til hovedplassene finnes mange severdigheter, blant annet det arkeologiske museum, mange romerske kirker, middelalderkirker, bymuseumer osv. Her finnes også mange caféer og restauranter -mange med utendørs servering-. Hver fredag formiddag finnes det et marked, hvor man kan kjøpe alt fra mat til tøy, vesker og sko.

Les mer om Ascoli Piceno

Naturskjønt område

Byen ligger ca 1 times kjøring fra vannet -i et naturskjønt område- som er karakteristisk med de grønne åsene og fjell. På mange av åsene finner man små sjarmerende middelalderbyer, og alle med et historisk sentrum. Kjører man mot vest -inn i landet- kommer man til Appeninerne som heter Monti Sibbilini. Det er snakk om fantastisk naturreservat på 70 000 ha.

Bestill ferieovernattinger i Ascoli Piceno

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Ascoli Piceno og ellers i Marche. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map