Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Verdsetter dere vakker natur, kjøring i fjellet, fred og ro samt kulinariske opplevelser, så er dette lille området Tremosine, som ligger på 600 meters høyde i fjellene over Gardasjøen, et vaskeekte paradis.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Tremosine er et område, som består av 18 små hyggelige landsbyer beliggende midt i et grønt fjellområde, hvorfra man har en fantastisk utsikt over Gardasjøen og det imponerende fjellet Monte Baldo som ligger på motsatt side av sjøen.

Les mer om Tremosine

Det er lett å få assosiasjoner til filmen "Sommer i Tyrol"- for til dels så er området tidligere østerriksk noe man kan se på bygningene. Men, mest av alt kommer assosiasjonen fra alle bjellene som gir lyd fra seg oppe i fjellet. De henger rundt halsen på kyr og geiter som beiter i fjellet. Fjellveiene som er svingete og meget smale (som til og med gir den mest erfarne bilist utfordringer), binder landsbyene sammen.

Som en av våre gjester har skrevet ”områdets veier er ikke bygget til en fullpakket Ford Mondeo, selv om dette faktisk ga oss en større opplevelse.” Kjører man på mountainbike eller motorsykkel har man flere muligheter, men også utfordringer, da man har mulighet til å velge mange flere alternativer (små veier og stier hvor biler må gi opp). Uavhengig av hvor i Tremosine man er, tar det kun få minutter å komme ned til Gardasjøen. Her anbefales å ta veien enten til Limone eller via området ved Tignale, hvor veien slutter rett nord for byen Gargnano.

En av byene i Tremosine heter Pieve. Den henger bokstavelig talt ut over fjellskråningen, noe som gjør utsikten enda mer imponerende. Og her er det på sin plass å komme med en advarsel, som noen sikkert vil ta imot som en kjærkommen invitasjon til mer spenning: Pieve har en direkte forbindelse med Gardasjøen via en MEGET svingete vei som er den ultimative opplevelsen for" fjellkjøringsentustiaster".

Veien er hugget inn i fjellet i 1913, og avisen Frankfurter Zeitung beskrev den som "den flotteste veien i verden". Den er VELDIG smal, og burde egentlig vært enveiskjørt for mange år siden, og kanskje til og med stengt for all biltrafikk. Men, den er fantastisk flott, i det man kjører inn og ut av alle slags grotter, eller man kjører helt ute på fjellkanten med "fritt fall"- mens man kan høre lyden av mange små vannfallene, som også er endel av totalopplevelsen.

Bestill ferieovernattinger i Tremosine

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Tremosine og ellers ved Gardasjøen. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map