Hotell i Tremezzo ved Comosjøen

Hotel Lario

Hopp i bassenget Flott utsikt til alle sider Nyt gjerne forfriskning i hagen I resepsjonen tar de imot deg med åpne armer
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det lille, skjønne hotellet har de flotte fjellene på den ene siden og innsjøens speilblanke overflate på en andre. Kulissene er altså langt fra de verste man kan forestille seg.

Nyt de to oasene - bassenget og hagen

Bassenget ligger oppe på et nivå som tilsvarer andre etasje. Her finner du solsenger og parasoller. Du kan altså ligge langflat og speide mot de slående fjellene som danner bakgrunnsteppet for innsjøen. Du kan også se/høre kystveien på andre siden da den ikke er så langt unna. Foran hotellet finner du en hyggelig, liten hage med fontene og hagemøbler. Her kan du nyte solens varme stråler og en drink inne fra baren.

Les mer om Hotel Lario

Gode fasiliteter lett tilgjengelig

Når du beveger deg rundt på hotellet møter du en resepsjon, en bar, heis og tv-stue der du kan slappe av. Og du kan naturligvis koble deg på Wi-Fi på hele hotellet. I restauranten kan du nyte dagens tre måltider. Frokosten inntas som buffét. Hvis du velger halvpensjon får du frokost og middag, mens lunsj kan kjøpes på hotellet dersom du skulle ønske å bli værende på hotellet hele dagen.

Du kommer deg lett rundt omkring

Hotel Lario ligger på mange måter midt i smørøyet med hyggelige småbyer i nærheten. Du kan for eksempel besøke både Mezzegra, Lenno og Tremezzo til fots. Og fra Lenno og Tremezzo (ca. 10-15 minutters gange) kan du til og med ta båt til andre byer ved Comosjøen. I tillegg til turistbåtene går det også busser langs kystveien, så du kan velge å la bilen stå på hotellet under oppholdet. Bilen kan du velge å la stå på den lille parkeringsplassen (gratis) der plassene fordeles etter "førstemann til møllen"-prinsippet - og ellers kan du parkere i garasjen mot et tillegg.

Les om rommene på Hotel Lario

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map