Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Toscolano Maderno er en av de mange hyggelige havnebyene som ligger på den vestlige siden av Gardasjøen. Byen var opprinnelig bestående av to byer, nemlig Toscalano og Maderno. Men med tiden er byene "vokset sammen", og betraktes nå som værende én by. Den ligger rett nord for Gardone Riviera og er et godt utgangspunkt turer rundt og på Gardasjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Toscolano Maderno har tilknytning til byen Torri del Benaco på østsiden via en liten bilferje som går flere ganger om dagen . Turen tar ca ½ time, og prisen er overkommelig. På den måten kan man spare mange kilometer, og de lokale er flittige brukere av denne ferjeforbindelse.

Toscalano Maderno ligger bare få kilometer nord for byen Salò, hvor det er en relativt god og rask forbindelse til motorveien (Venezia - Milano). Kjører man nordover mot den hyggelige byen Gargnano kan man ta turen opp i fjellet og da komme forbi Valvestino sjøen, som er en oppdemmet sjø, og derfra videre til Lago d'Idro. Det er en utrolig flott tur, men man skal være forberedt på litt kjøring på smale fjellveier.

Les mer om Toscolano Maderno

Sjul teksten
 
 
search map